Powered by Smartsupp
  • Nieuw
Samsung LS34BG850SUXEN
Samsung LS34BG850SUXEN
Samsung LS34BG850SUXEN
Samsung LS34BG850SUXEN
Samsung LS34BG850SUXEN
Samsung LS34BG850SUXEN
Samsung LS34BG850SUXEN
Samsung LS34BG850SUXEN

Samsung LS34BG850SUXEN

€ 1.499,00
Incl. BTW


Stap in de wereld van ultieme prestaties en meeslepende beeldkwaliteit met de LS34BG850SUXEN LED-monitor. Deze monitor biedt alles wat je nodig hebt voor een ongeëvenaarde kijkervaring.

Met zijn razendsnelle reactietijd ben je verzekerd van vloeiende beelden, ideaal voor gaming, films en alledaagse taken. Elk detail wordt haarscherp weergegeven op het 34 inch scherm, waardoor je volledig opgaat in alles wat je bekijkt.

Geniet ook van het gemak van ingebouwde speakers, waardoor je geen externe speakers nodig hebt voor een geweldige geluidservaring. Of je nu aan het gamen bent, films kijkt of gewoon aan het werk bent, het geluid van deze monitor zorgt voor een meeslepende ervaring.

Upgrade vandaag nog je kijkervaring met de LS34BG850SUXEN bij Anto Beeld en Geluid en ontdek de perfecte combinatie van prestaties en functionaliteit.


Voorraad van onze winkels:


  • Reactietijd van 0,03 ms(GTG)

  • OLED panel

  • 175Hz refresh rate

  • Zoom to Fill (Smart TV Experience)

  • Ingebouwde speakers

Schitterend beeld op het OLED-scherm Het OLED-scherm is uitgerust met de Neo Quantum Processor en zorgt voor helderdere witte kleuren, diepere zwarttinten en een oneindig kleurcontrast.

Razendsnel Dankzij de razendsnelle responstijd van 0,03 ms(GTG) op het scherm van 175 Hz blijf je de tegenstander altijd een stap voor op de snelste Odyssey ooit.

Jouw stijlvolle gamestation Geef je gamekamer een upgrade met het superplatte frame met een premium metalen afwerking en de betoverende Core Lighting+.

OLED en Neo Quantum Processor De Neo Quantum Processor analyseert ieder frame op het OLED-scherm en optimaliseert de kwaliteit. De perfecte balans tussen kleuren, schaduwen en contrast zorgt voor een schitterend beeld, op ieder moment.

DisplayHDR True Black 400 Niets gaat meer onopgemerkt aan je voorbij dankzij de oneindige expressie. Zwarte en donkere kleuren komen volledig tot hun recht zonder lichtverlies van pixels. Hierdoor profiteer je van optimale kleuren en diepte-expressie tijdens het gamen.

Ultra WQHD Het Ultra-WQHD-scherm met een 21:9 beeldverhouding omringt al je apparatuur en geeft je een breder beeld tijdens gevechten, races en nog veel meer. Met dit overzicht kun je jouw tegenstanders aanvallen voordat ze het in de gaten hebben.

0,03 ms responstijd en 175 Hz vernieuwingsfrequentie Duik weg, vecht terug en blijf de rest een stap voor. OLED-technologie biedt een instant reactietijd met een responstijd van 0,03 ms en een vernieuwingsfrequentie van 175 Hz. Iedere milliseconde doet ertoe als je oog in oog staat met de allerbeste.

AMD FreeSync Premium Pro Dit is gamen zoals gamen is bedoeld. Snelle acties en complexe scènes komen dankzij AMD FreeSync Premium strak en stabiel in beeld, zodat jij jouw tegenstanders altijd een stap voor bent.

Game Bar Check en wijzig je game-instellingen in een handomdraai. Je ziet de status van de belangrijkste instellingen, zoals FPS of HDR, in één oogopslag. Pas de responstijd of de beeldverhouding aan, evenals de beeldmodus, zonder je game te onderbreken en je doel uit het oog te verliezen.

Smart TV Experience Neem een pauze tijdens het gamen en kijk een populair programma via een van de streamingdiensten. Je hebt alleen maar een Wi-Fi-verbinding nodig. Samsung TV Plus biedt gratis live content zonder dat je iets hoeft te downloaden of te registreren. Universal Guide doet aanbevelingen voor gepersonaliseerde content.

IoT Hub en spraakassistenten Creëer de ideale setting voor een overwinning. Dim de lichten, zet de verwarming aan en doe de gordijnen dicht, allemaal met SmartThings-integratie. Zo creëer je de perfecte gamesetting. Je kunt zelfs spraakopdrachten geven via Bixby of Alexa.

LS34BG850SUXEN
8806094525175
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking