Powered by Smartsupp

Bezorgen en afhalen

Afhalen

Wanneer je ervoor kiest om je bestelling af te halen in de winkel, wordt het artikel door de winkel voor je apart gehouden of besteld. De winkel zal je laten weten wanneer je je bestelling af kunt halen.

Standaard bezorgservice (gratis) vanaf € 49.- tenzij anders vermeld bij het product.

Televisies t/m 43 inch en kleinere apparaten worden bezorgd door Postnl, DHL. Na je bestelling krijg je einde vand de dag normaal gesproken een trackingcode waarmee je de bestelling kunt volgen. Als je op het bezorgmoment niet thuis bent, laat de bezorger een briefje achter met daarop het volgende bezorgmoment. Als dan de bezorging ook niet lukt, kun je de bestelling bij een Postnl, Dhl afhaalpunt ophalen. Postnl en DHL kunnen helaas geen oude apparaten retour nemen.

Televisies groter dan 43 inch worden door de winkel zelf bezorgd of door Electronic Logistics B.V. en of Amazing Logisitcs deze neemt contact met je op om de bezorgafspraak te maken. Bij de standaard bezorgservice wordt het apparaat tot aan de voordeur gebracht. Het oude apparaat wordt niet mee terug genomen. 

Bestellingen worden vanaf € 49,- gratis thuisbezorgd tenzij anders vermeld bij het product, daaronder zijn de verzendkosten € 7,95

Levertijd: In de regel geldt dat als je een bestelling plaats op een werkdag voor 17:00 (ma-vr), je de bestelling de volgende dag mag verwachten. Dit wordt aan gegeven met een groengekleurde status bij de detailinformatie van het product of bij een productenoverzicht.

Let op: Vanwege de drukte kan de levertijd langer duren dan je van ons gewend bent. Wij doen er alles aan je bestelling op de aangegeven tijd te leveren. Voor de exacte levertijd raden we je aan contact op te nemen met onze klantenservice.

De levertijd van je product(en) kan vanwege de feestdrukte afwijken. Wij zullen er alles aan doen om jouw aankopen op tijd te leveren, maar dit kunnen wij niet garanderen. Wij vragen je daarom ook om je aankopen op tijd te bestellen zodat je jouw product(en) op tijd binnen hebt.

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking