Bezorgen of ophalen?

Als je een nieuwe televisie, audio of iets anders van onze site hebt gekocht, wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Als je online iets besteld, heb je bij ons de mogelijkheid om je nieuwe aanwinst bij jou thuis te laten bezorgen of het af te halen in de winkel.

Omdat we geen mega groot magazijn hebben waar vanuit alles verstuurd wordt, kan het gebeuren dat het precieze product dat jij hebt gekocht niet voorradig is, waardoor de levertijd iets langer wordt.

Wij nemen altijd persoonlijk contact met je op over jouw aankoop om afspraken te maken over de bezorging, om je op de hoogte te houden over de levertijd en wanneer het product afgehaald kan worden. Standaard leveren wij tot aan de drempel. Wil je dat wij jouw nieuwe aanwinst plaatsen op de plek waar je hem wil, helemaal gebruiksklaar maken en nog veel meer? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bezorgkosten

Als je online een product bestelt van €30,- of meer, dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening mits anders vermeld bij het product. Jij hoeft dan dus geen bezorgkosten meer te betalen mits wij anders hebben vermeld bij het product. Koop je iets dat minder kost van €30,-dan vragen wij een kleine vergoeding van €7,95. Standaard leveren wij tot aan de drempel. Wil je dat wij jouw nieuwe aanwinst plaatsen op de plek waar je hem wilt, helemaal gebruiksklaar maken en nog veel meer? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af. Wil je hier meer informatie over hebben neem dan contact met ons op. Kies je ervoor om je nieuwe aankoop op te halen in de winkel, dan hoef je uiteraard geen bezorgkosten te betalen.

 

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.