Powered by Smartsupp

Anto beeld en geluid heeft een eigen technische dienst voor reparaties en jarenlange ervaring met onze producten. Zo kunnen wij reparaties aan je apparatuur

  

Garantie

Het is altijd vervelend als een apparaat defect raakt. Het wordt nog vervelender als er reparatiekosten aan verbonden zijn om het op te lossen. De wet stelt dat je recht hebt op een product van goede kwaliteit. Daarom, zolang het defect niet door jezelf veroorzaakt is (laten vallen, bijvoorbeeld), heb je in principe altijd minimaal 2 jaar garantie. Daarbuiten geldt wat je redelijkerwijs mag verwachten van het product. Omdat dit per soort product of apparaat nogal kan verschillen, is het moeilijk een exacte garantieperiode te geven na de eerste twee jaar. Binnen de garantietermijn wordt het artikel kosteloos hersteld of vervangen voor hetzelfde of een gelijkwaardig product als herstel niet mogelijk is. Er worden wel vervoerskosten gerekend als we het product bij jou moeten komen ophalen wanneer garantie van toepassing is.

Reparatie

Het is natuurlijk vervelend als het product dat je bij ons gekocht hebt defect raakt of dat er iets aan de hand is waardoor het product niet goed functioneert. Neem in die situatie altijd contact met ons op. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel. Vaak is het probleem eenvoudig op te lossen zonder dat het product opgestuurd hoeft te worden voor reparatie. Houd in ieder geval je aankoop bon bij de hand. Als blijkt dat het product zelf defect is, gaan we ervoor zorgen dat het zo snel mogelijk gerepareerd wordt. In de winkel nemen we het defecte product in ontvangst en zorgen voor een snelle afwikkeling. Je hoort hoe lang de reparatie waarschijnlijk gaat duren en of er eventuele kosten zijn. Als het product opgestuurd dient te worden doen we dit zoveel mogelijk in de originele verpakking. Verzendkosten voor het versturen van apparatuur naar het servicecenter komen voor rekening van de afzender. Uiteraard betaalt Anto beeld en geluid de retourzending bij garantiereparaties.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.