Powered by Smartsupp
  • Nieuw
Samsung LS49CG934SUXEN
Samsung LS49CG934SUXEN
Samsung LS49CG934SUXEN
Samsung LS49CG934SUXEN
Samsung LS49CG934SUXEN
Samsung LS49CG934SUXEN
Samsung LS49CG934SUXEN
Samsung LS49CG934SUXEN

Samsung LS49CG934SUXEN

€ 1.799,00
Incl. BTW

Ontdek de LS49CG934SUXEN LED-monitor, een meesterwerk van technologie en design. Met zijn indrukwekkende 49 inch scherm biedt deze monitor een weergaloze kijkervaring die je onderdompelt in een wereld van verbluffende beelden.

Geniet van de ongeëvenaarde beeldkwaliteit van OLED-technologie, waarbij elke kleur tot leven komt met diepe contrasten en levensechte details. Of je nu films kijkt, games speelt of aan het werk bent, elk moment wordt weergegeven met adembenemende helderheid en precisie.

Met een razendsnelle responstijd van slechts 0,03 (GtG) ms ben je verzekerd van vloeiende beelden zonder enige vertraging of ghosting. Elk frame wordt moeiteloos weergegeven, zelfs tijdens de meest intense actiescènes of snelle game-sessies.

Upgrade vandaag nog je kijkervaring met de LS49CG934SUXEN bij Anto Beeld en Geluid en beleef een nieuwe standaard van visuele perfectie.


Voorraad van onze winkels:


Gamewerelden komen tot leven dankzij de indrukwekkende OLED-prestaties met levendige kleuren en ongekende luminescentie.

De ultieme meeslepende ervaring

Met het gebogen scherm van 49” en 32:9 ratio ga je helemaal op in jouw games.

Razendsnel

Dankzij de razendsnelle responstijd van 0,03 (GtG) ms op het scherm van 240 Hz blijf je de tegenstander altijd een stap voor op dit bliksemsnelle scherm.

De ultieme OLED-ervaring

OLED-beeldkwaliteit

​Ervaar het verschil van Samsung OLED. Het helderdere scherm biedt meer kleuren, schaduwen en contrasten voor een uitstekende beeldkwaliteit dankzij Quantum Dot-technologie. Levendige landschappen komen op ongekende wijze tot leven.

Verlies jezelf in weidse landschappen
49" Dual QHD

Ga op in nieuwe werelden op het extra brede scherm - even breed als twee quad high definition-monitoren. Het scherm geeft een maximaal beeld met haarfijne details. Dankzij de buiging van 1800R vult het je hele blikveld, zodat je helemaal opgaat in jouw personage.

Dankzij de pure zwarttinten komen schaduwen beter tot hun recht
DisplayHDR True Black 400

Niets gaat meer onopgemerkt aan je voorbij dankzij de oneindige expressie. Zwarte en donkere kleuren komen volledig tot hun recht zonder lichtverlies van pixels. Hierdoor profiteer je van optimale kleuren en diepte-expressie tijdens het gamen.

Schakel je tegenstanders uit in een oogwenk
0,03 (GtG) ms responstijd en 240 Hz vernieuwingsfrequentie

Duik weg, vecht terug en blijf de rest een stap voor. OLED-technologie biedt een instant reactietijd met een responstijd van 0,03 (GtG) ms. HDMI 2.1 en DisplayPort-verbindingen zorgen voor een vernieuwingsfrequentie van 240 Hz, waarmee jij iedereen te snel af bent. Iedere milliseconde doet ertoe als je oog in oog staat met de allerbeste.

Laat je meeslepen door de actie, zonder onderbrekingen
AMD FreeSync Premium Pro

Dit is gamen zoals gamen is bedoeld. Snelle acties en complexe scènes komen dankzij AMD FreeSync Premium Pro strak en stabiel in beeld, zodat jij jouw tegenstanders altijd een stap voor bent.

LS49CG934SUXEN
8806095053653
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking