Powered by Smartsupp
  • Nieuw
Samsung LS24C432GAUXEN LED monitor
Samsung LS24C432GAUXEN LED monitor
Samsung LS24C432GAUXEN LED monitor
Samsung LS24C432GAUXEN LED monitor
Samsung LS24C432GAUXEN LED monitor
Samsung LS24C432GAUXEN LED monitor
Samsung LS24C432GAUXEN LED monitor
Samsung LS24C432GAUXEN LED monitor

Samsung LS24C432GAUXEN LED monitor

€ 169,00
Incl. BTW

Ontmoet de LS24C432GAUXEN, de ideale metgezel voor een vloeiende en comfortabele kijkervaring. Met een indrukwekkende vernieuwingsfrequentie van 100Hz geniet je van vloeiende beelden, perfect voor zowel werk als entertainment.

Dankzij het ergonomische ontwerp kun je de monitor eenvoudig aanpassen aan jouw voorkeuren, of je nu werkt, speelt of ontspant. Pas de hoogte aan, kantel de monitor of draai hem, zodat je altijd in de meest comfortabele kijkpositie zit.

Met zijn 24 inch LED-scherm biedt de LS24C432GAUXEN voldoende ruimte om al je taken uit te voeren, terwijl het compacte ontwerp ervoor zorgt dat hij perfect past op elk bureau.

Upgrade vandaag nog je computerervaring met de LS24C432GAUXEN bij Anto Beeld en Geluid en geniet van een soepele en ergonomische kijkervaring.


Voorraad van onze winkels:


  • Het IPS-scherm zorgt voor een verrijkte kijkervaring.

  • Naadloze game-ervaring met AMD FreeSync, 100Hz refresh rate en Game Mode.

  • Comfortabele oogzorg met Eye Saver-modus en aanpasbare ergonomische standaard.

IPS-paneel Dankzij het IPS-paneel geniet je van prachtige kleuren op het hele scherm. De kleuren komen helder en duidelijk in beeld vanuit welke hoek je ook kijkt. Alle tinten en nuances zijn schitterend en worden correct en zonder kleurverloop weergegeven.

100Hz vernieuwingsfrequentie Wat je ook doet, gamen, video's kijken of werken aan een creatief project, jij zit bovenop de actie. De 100Hz vernieuwingsfrequentie maakt korte metten met lag en onscherpe beelden, zodat jij altijd vol gas kunt geven.

AMD FreeSync Supervloeiende entertainmentervaring. AMD FreeSync synchroniseert de vernieuwingsfrequentie van je videokaart en monitor en beperkt tearing. Kijk films en speel games zonder onderbrekingen. Zelfs de snelste actiescènes zijn vloeiend en scherp.

Game Mode Wees je tegenstanders te snel af met de ideale game-instellingen. Door de kleuren en het schermcontrast optimaal aan te passen zie je alle scènes levensecht en krijg je vijanden die zich verschuilen sneller in het vizier. Bovendien brengt Game Mode games volledig in beeld, zodat je alle details kunt zien.

Eye Saver Mode & Less Screen Flickering Geef je ogen voldoende rust, zelfs bij langdurig schermgebruik. Dankzij de geavanceerde, door TÜV gecertificeerde oogcomforttechnologie heb je minder last van vermoeide ogen. Het scherm geeft namelijk minder blauw licht af en vervelende flikkeringen op het scherm behoren tot het verleden.

Meerdere inputs Dankzij de verschillende inputs profiteer je van een prettige computerervaring. Sluit meerdere apparaten rechtstreeks op je monitor aan via de USB-hub, HDMI-poort, D-sub-connector en de DisplayPort. Veelzijdigheid en connectiviteit voor al je apparaten.

Ergonomisch ontwerp Superieur ontwerp voor ultieme prestaties en veelzijdigheid, elke dag weer. Bekijk je werk zoals jij dat prettig vindt met de in hoogte verstelbare monitor die draait, voor- of achterover kantelt en zwenkt. Het strakke, minimalistische ontwerp vormt een stijlvol element in je kantoor en is VESA-compatibel voor eenvoudige installatie.

breedte
539.9
Kleur
Zwart
Gewicht
4.8
Beeldkwaliteit
Full HD
Hoofdtelefoon aansluiting
Ja
Diepte
219.7
Display
IPS paneel
Energieklasse
D
Beeldfrequentie
100
Gewicht met standaard
4.8
Gewicht zonder standaard
2.9
Breedte met standaard
53.99
Hoogte met standaard
51.89
Diepte met standaard
21.97
Hoogte zonder standaard
32.16
Breedte zonder standaard
53.99
Diepte zonder standaard
5.72
Aantal HDMI aansluitingen
1
VESA wandmontage
100 x 100
Aantal USB 3.0 aansluitingen
4
Beeldverhouding
Wide (16:9)
Flexibiliteit
Draai- en kantelbaar
In hoogte verstelbaar
Ja
Type
Beeldschermen
Touchscreen
Nee
Schermdiagonaal
24
Resolutie beeldscherm
1920 x 1080 (Full HD)
VGA aansluiting
Ja
Beeldscherm vorm
Flatscreen
Ultrawide scherm
Nee
Reactietijd
4
Kleurdiepte
8 bit
Type monitor
LED (LCD)
Kijkhoek horizontaal
178
Kijkhoek verticaal
178
Beeldschermdiagonaal
60.96
DisplayPort aansluiting
Ja
Blue light filter
Ja
LS24C432GAUXEN
8806095057156
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking