Powered by Smartsupp
Hisense 75A79KQ 70 - 79 inch
Hisense 75A79KQ 70 - 79 inch
Hisense 75A79KQ 70 - 79 inch
Hisense 75A79KQ 70 - 79 inch

Hisense 75A79KQ 70 - 79 inch

Op voorraad
€ 1.299,00
Incl. BTW
F

Type televisie: LED TV

Beelddiagonaal: 75 inch (189 cm)

Schermdiagonaal (inch): 75


Voorraad van onze winkels:

75A79KQ

De Hisense 75A79KQ QLED TV in 4K-resolutie is voorzien van Quantum Dot-technologie, waardoor de televisie een hoger kleurbereik en zuiverdere kleuren kan weergeven. De serie is niet alleen HDR10-, HDR10+- en HLG-compatibel, maar beschikt ook over Dolby Vision, waardoor films precies worden weergegeven zoals regisseurs ze bedoeld hebben. 4K AI upscaler zorgt voor beeldoptimalisatie, zodat ook content met een lagere resolutie perfect weergegeven kan worden. Niet alleen qua beeldtechniek, maar ook qua geluid, laat de A79KQ dankzij Dolby Audio niets te wensen over. En de Game Mode Plus biedt speciaal plezier voor gamers. Daarnaast maakt de serie visueel indruk. De A79KQ-serie is voorzien van het VIDAA U6 Smart TV-besturingssysteem, waarmee je eenvoudig kunt genieten van je favoriete films en series via onder meer Netflix, YouTube, Viaplay, Videoland en Disney+. 

Direct Full Array

Hisense-televisies met Direct Full Array hebben een strak raster van individuele LEDs die het volledige achterpaneel bedekken. Deze LEDs zorgen voor een nauwkeurige controle van helderheid en contrast, wat resulteert in scherpe, levendige kleuren en diep hypnotiserende zwarttinten van rand tot rand.

Quantum Dot Colour

Bij het kopen van je nieuwe TV besef je dat schermen in vele vormen verkrijgbaar zijn. Het kan snel overweldigend worden om de juiste keuze te maken. Je bent geen technisch expert, maar je weet wat je leuk vindt. Je bent op zoek naar een kwaliteitsscherm met een geweldig kleurenpalet dat overeenkomt met de wereld om je heen.

Quantum Dot-televisies beschikken over een van de meest efficiënte technologieën voor heldere, nauwkeurige kleuren. Door gebruik te maken van quantum dots, om extreem precieze golflengtes van licht uit te zenden, creëert Quantum Dot Colour de mogelijkheid om miljarden nieuwe tinten te ervaren op ongelooflijk indrukwekkende helderheidsniveaus. Dit resulteert allemaal in een aanzienlijk kleurbereik voor een scala aan kleuren dat grenst aan het onmogelijke.

Dolby Vision & Dolby Atmos

Geniet van een authentieke filmervaring met toonaangevende technologieën uit de bioscoop. Dolby Vision HDR optimaliseert dynamisch kleur, contrast en helderheid, zodat je elke scène kunt bekijken zoals de maker het bedoeld heeft. En met het gevoel van geluid dat om je heen en boven je beweegt, kan Dolby Atmos je het gevoel geven dat je midden in de actie zit.

VIDAA U6 Smart OS

Het consumeren van media inhoud is voor ons zo vanzelfsprekend geworden dat we ermee kunnen omgaan met onze ogen dicht. Maar hiervoor hebben we een interface nodig die met ons kan meekomen, die naar de achtergrond vervaagt en functioneert als een natuurlijke uitbreiding van onze manier van denken.

Het VIDAA Smart OS is de naadloze link tussen jouw gedachten en een oneindige bibliotheek vol mogelijkheden. Het is een uitgebreid ecosysteem dat Universal Search, Content Recommendations, Voice Control, VIDAA Voice en elke andere innovatie die de TV-kijkervaring verbetert integreert. Dit alles zodat je achterover kunt leunen en meer tijd kunt besteden aan het educeren, vermaken of amuseren van jezelf en je familie, in plaats van tijd te verspillen aan het beslissen wat je wilt kijken.

AI Sports Mode

Wanneer je Hisense TV live sport detecteert, zal deze automatisch overschakelen naar de Sportmodus. De Sportmodus verbetert ook de surround sound-effecten en levert een levendig beeld met snelle bewegingen, voor een meeslepende beeldervaring en vol, realistisch geluid van het publiek, terwijl de commentator helder en gefocust blijft.

4K AI Upscaler

De Hisense 4K AI Upscaler stelt je in staat om extreem gedefinieerde en gedetailleerde beelden in 4K-kwaliteit te ervaren, ongeacht de oorspronkelijke resolutie van de inhoud. Met behulp van door AI aangedreven algoritmes kan de Upscaler intelligent het beeld frame voor frame analyseren en pixels nauwkeurig aanpassen met geoptimaliseerde schaduwen en helderheid, waardoor het meest prachtige 4K-beeld mogelijk wordt geproduceerd. Zie het beeld in perfecte realiteit, in plaats van de pixels.

Hdmi
2.0
Kleur
Antraciet
Beeldkwaliteit
Ultra HD (4K)
Draaibare voet
Nee
Beschikbare apps
Disney+
Ambilight
Nee
Bluetooth
Ja
WiFi
Ja
Energieklasse
F
Gaming Mode
Ja
Type HDR ondersteuning
Dolby Vision
Audio Techniek
Dolby Atmos
Beeldprocessor TV
Quad Core Processor
Webbrowser
Ja
Totaal uitgangsvermogen geluid
20
Sleeptimer
Ja
Ethernet-LAN aansluiting
Ja
Ingebouwde subwoofer
Nee
Beelddiagonaal
75 inch (189 cm)
Type televisie
LED TV
Smart platform TV
VIDAA U6.0
Werkt met Smarthome assistent
Amazon Alexa
Beeldfrequentie
60
Gewicht zonder standaard
28
Smart TV
Ja
Bediening
Afstandsbediening
Hoogte zonder standaard
96
Aantal USB 2.0 aansluitingen
2
Aantal HDMI aansluitingen
3
VESA wandmontage
400 x 300
Soort tuner
DVB-C
Soundbar stand
Nee
Geschikt voor Smarthome
Ja
Type
Televisie
Introductiejaar
2023
Introductiemaand
Juni
Schermdiagonaal
75
HDR ondersteuning
Ja
75A79KQ
4 Items
6942147496244
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking