Powered by Smartsupp
JVC RV-NB200-BT-BP
JVC RV-NB200-BT-BP
JVC RV-NB200-BT-BP
JVC RV-NB200-BT-BP
JVC RV-NB200-BT-BP
JVC RV-NB200-BT-BP
JVC RV-NB200-BT-BP
JVC RV-NB200-BT-BP

JVC RV-NB200-BT-BP

€ 299,99
Incl. BTW

Meerkleurige lichteffecten.

Ingang voor microfoon en gitaar (achterkant).

FM RDS-tuner, CD-speler, USB-poort, Bluetooth-audiostreaming.


Voorraad van onze winkels:


Je persoonlijke lichtshow Beide speakers aan de voorkant van de BoomBlaster worden verlicht door moderne LED-technologie. Naast verschillende kleuren kun je ook de modus wijzigen, waarin de lichten bewegen en veranderen. Van een continu blauwe verlichting tot een wilde in kleurveranderende, pulserende modus. Je kunt selecteren wat je maar wilt. Als je het licht helemaal niet nodig hebt, kun je het natuurlijk ook gewoon uitzetten.

Wat je maar wilt! De mogelijkheden om je favoriete muziek op de BoomBlaster af te spelen zijn bijna eindeloos! Naast moderne bronnen zoals Bluetooth-streaming of USB, kun je ook gewoon naar je CD's luisteren of overschakelen naar de FM-RDS-tuner of zelfs in het geval van de RV-NB300DAB naar DAB+.

Bigger is better! Als het gaat om de prestaties van een BoomBlaster, gaat het om vermogen en luidsprekergrootte. Met zijn krachtige 60 Watt versterker, twee 16cm Subwoofers en twee 10cm Fullrange-luidsprekers, heeft deze BoomBaster alles voor een indrukwekkend en krachtig geluid! Alle luidsprekers worden beschermd door stoere metalen roosters. De Subwoofer wordt bovendien extra beschermd door het handvat aan de zijkant van de BoomBlaster.

Verbind je apparaten Naast de CD-speler, Bluetooth-streaming en de radio, kun je ook externe bron aansluiten via een 3,5mm Line-In-connector. Ook kan er een hoofdtelefoon worden aangesloten. Aan de achterkant van de BoomBlaster vind je de aansluitingen voor een microfoon of voor een gitaar. Beide met een 6,3 mm jack en beide afzonderlijk regelbaar.

Gerelateerd product
100117
227143
4029623088826
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking