Powered by Smartsupp
Panasonic TX-42MZW984 OLED TV
Panasonic TX-42MZW984 OLED TV
Panasonic TX-42MZW984 OLED TV
Panasonic TX-42MZW984 OLED TV
Panasonic TX-42MZW984 OLED TV
Panasonic TX-42MZW984 OLED TV

Panasonic TX-42MZW984 OLED TV

€ 1.899,00
Incl. BTW

42 inch OLED-tv.

Dolby Atmos®.

Dieper zwart en levendige kleuren.


Voorraad van onze winkels:


Verbeter de kijkervaring met gemengde OLED-prestaties MZW984-serie 4K OLED-tv verbeterde nieuwe verbeterde paneeltechnologie met input van een individuele Hollywood-kleurenexpert om diepe zijdezachte kleuren met een hogere duidelijkheid te leveren. Combineer dit epische beeld met Theatre Surround Pro voor een echt cinematische ervaring.

Zie het allemaal. Voel het allemaal. Hier. Nu. Gewoon wordt cinematografisch. Het is meer dan gewoon een programma kijken. Het gaat om overd worden. Gecreëerd door professionele filmmakers, levert alleen onze 4K OLED TV je een vastgelegd beeld waar je in wezen stil van wordt. Met 3D surround sound om alle zintuigen te prikkelen, net als je zelf in de filmscène zit. Al onze technologieën zijn ontwikkeld om te bewegen en inspireren—het dagelijkse omtoveren in de cinematografische.

Dieper zwart en levendige kleuren zorgen voor een echte bioscoopervaring OLED & HCX Pro AI-processor - 4K OLED TV's hebben individueel verlichte cellen, om natuurlijke kleuren en contrast te creëren – waar zwart echt zwart is. Parallel analyseert onze HCX Pro AI-processor het beeld onmiddellijk; dit verfijnt de kleurnauwkeurigheid, het contrast en de helderheid voor betere beeldprestaties.

Dolby Atmos® Dolby Atmos® - ontdekt in de nieuwste bioscopen en op onze premium TV levert geluid met gegarandeerde duidelijkheid, rijkdom en diepte. Geluidseffecten worden in de virtuele ruimte en tijd geplaatst om je in de sfeer te brengen. *Dolby, Dolby Vision IQ, Dolby Vision, Dolby Atmos en het dubbel-D-symbool zijn gedeponeerde handelsmerken van Dolby Laboratories Licensing Corporation.

Theater Surround Pro Theater Surround Pro - verandert de thuisbioscoop in een premium luisterervaring dankzij uitstekende geluidskwaliteit en een brede variatie aan geluidsmodi: soundscaped zijn indrukwekkend, bas is krachtig en diep en dialogen zijn kraakhelder.


Beeldkwaliteit
Ultra HD (4K)
Beelddiagonaal
42 inch (107 cm)
Type televisie
OLED TV
Schermdiagonaal
42
230764
5025232949908
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking