Powered by Smartsupp
Samsung LS55BG970NUXEN
Samsung LS55BG970NUXEN
Samsung LS55BG970NUXEN
Samsung LS55BG970NUXEN

Samsung LS55BG970NUXEN

Op voorraad
Adviesprijs: € 4.233,79
€ 3.499,00
Incl. BTW
  • 55" 1000R curve

  • Mini LED

  • 165hz

  • 1ms

  • HDR 2000


Voorraad van onze winkels:

Verwen je zintuigen

Groot 1000R Curved Screen van 55 inch Laat je meeslepen door levensechte beelden. Het beeld op het scherm van maar liefst 55 inch prikkelt je zintuigen en geeft je een adrenalinekick zoals nooit tevoren. De kromming van 1000R omhult je als het ware voor een optimaal meeslepende ervaring.

Maak kennis met baanbrekend beeld

Cockpit-modus en Eclipse-verlichting Het voelt alsof je in een cockpit zit. Draai het scherm naar de Cockpit-modus met HAS, draai- en kantelfunctionaliteit voor een optimaal beeld. Dankzij deze perfecte positionering word je volledig meegesleept als nooit tevoren. Eclipse Lighting maakt de ervaring compleet.

Gamen wordt een totaalbeleving

Quantum Matrix Technology Een ongekende visuele ervaring. De revolutionaire Quantum Matrix Technology met Quantum Mini LEDs staat garant voor een haarscherp beeld en perfecte contrasten waarbij alle details tot leven komen. Het geavanceerde achtergrondlicht van 14 bits zorgt voor een gedetailleerde HDR-controle en een ongeëvenaarde beeldkwaliteit.

4K-bioscoopervaring met AI

Neural Quantum Processor Ultra Geniet van overweldigende bioscoopervaringen. De door AI aangedreven processor combineert 20 meerlaagse neurale netwerken en analyseert beelden op intelligente wijze om ieder detail te herstellen, pixel voor pixel. Automatische helderheidsaanpassing, contrastversterking en -verbeteringen tillen de resolutie van al jouw content naar een hoger niveau.

Diepgaande details om je tegenstander een stap voor te blijven

HDR 10+ gaming Zie elk detail haarscherp. Duistere schaduwen en zonovergoten scènes komen met een contrastratio van 1.000.000:1 echt tot leven in een realistisch kleurenpalet met diepgang. Blijf je tegenstanders een stap voor met HDR 10+ waarmee games in real time worden aangepast, zodat geen enkel detail je meer ontgaat en je zeker bent van de overwinning.

Geen afleiding van schittering

Matte display Richt je op de dingen die er echt toe doen. Focus op wat er echt toe doet. Het matte scherm voorkomt afleiding door kunst- en natuurlijk licht te absorberen in plaats van te reflecteren. Zo heb jij alle aandacht voor epische gevechten en moeilijke levels.

Laat je meeslepen door geluid

Sound Dome Technology De vier speakers in de hoek en twee subwoofers in het midden vormen een 2.2.2-kanaal van 60W met de laagste 45Hz-noten ooit in een gamescherm of gamesoundbar. AI Sound Booster en Dolby Atmos tillen je ervaring naar een hoger niveau en omringen je met een driedimensionaal klankveld. Hierdoor heb je het gevoel dat je onderdeel bent van de wereld in jouw game.


LS55BG970NUXEN
3 Items
8806094408072
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking