Powered by Smartsupp
Philips T1WT/00 In-ear hoofdtelefoon
Philips T1WT/00 In-ear hoofdtelefoon
Philips T1WT/00 In-ear hoofdtelefoon
Philips T1WT/00 In-ear hoofdtelefoon
Philips T1WT/00 In-ear hoofdtelefoon
Philips T1WT/00 In-ear hoofdtelefoon
Philips T1WT/00 In-ear hoofdtelefoon
Philips T1WT/00 In-ear hoofdtelefoon
Philips T1WT/00 In-ear hoofdtelefoon
Philips T1WT/00 In-ear hoofdtelefoon

Philips T1WT/00 In-ear hoofdtelefoon

Adviesprijs: € 299,99
€ 219,00
Incl. BTW
  • Ruisonderdrukking Pro+.

  • Aanraakbediening en eenvoudige connectiviteit.

  • Krijg tot 48 uur afspeeltijd met de oplaadetui.


Voorraad van onze winkels:


Gemaakt voor het leven onderweg.
Laat de muziek u raken. Het ruimtelijke, gedetailleerde geluid van deze premium true wireless koptelefoon plaatst u midden in de muziek. Onze beste ruisonderdrukking en een veilige, comfortabele pasvorm zorgen overal voor een meeslepende luisterervaring.

Philips Fidelio. Rijk, natuurlijk geluid
EDM of rock, klassiek of hiphop: Met deze koptelefoon voor de echte liefhebber hoort u alles alsof u in de studio bent. Drivers met gebalanceerde armatuur onthullen de schitterende hoge tonen en rijke natuurlijke stemmen. Dynamische drivers produceren diepe, nauwkeurige bassen en weelderige instrumentale structuren.

Ga overal in op, waar u ook bent. Ruisonderdrukking Pro+
Waar u ook bent, deze volledig draadloze koptelefoon creëert de perfecte ruimte om te luisteren. Hybride ruisonderdrukking maakt gebruik van geavanceerde hardware en audioverwerking om ongewenste geluiden te blokkeren. Geluidsdempende oorcaps van Comply-schuim zorgen voor een stevige, comfortabele pasvorm.

Ontworpen voor luisterplezier. Premium Fidelio-design
Ga op in een stijl die net zo uniek is als uw muziek. De ronde, gepolijste metalen details op deze opvallende oortjes volgen een puur Fidelio-design. De afwerking van Muirhead-leer met reliëf geeft het gebogen metalen oplaadetui een zachte, verfijnde touch.

Glasheldere oproepen. Onderdrukking van windgeluid.
Meerdere microfoons en een speciaal algoritme richten zich op het geluid van uw stem en verminderen ruis van de wereld om u heen. Zelfs windgeluid wordt weggefilterd, zodat u duidelijk verstaanbaar bent wanneer u buiten belt.

De app 'Philips Headphones'. Pas uw ervaring aan
Met de Philips Headphones-app kunt u het niveau van ruisonderdrukking aanpassen door te schakelen tussen vooraf ingestelde modi. U kunt de app gebruiken om onderdrukking van windgeluid te activeren. Met een equalizer kunt u de frequentierespons nauwkeurig afstemmen op uw persoonlijke smaak.

Aanraakbediening en eenvoudige connectiviteit
Met de aanraakbediening is alles eenvoudig en met Bluetooth-multipoint kunt u tegelijkertijd verbinding maken met een telefoon (iOS of Android) en een laptop. Met Google Fast Pair kunt u met één tik een compatibel Android-apparaat koppelen.

Meer muziek. Krijg tot 48 uur afspeeltijd met de oplaadetui
Met volledig opgeladen oortjes en een volledig opgeladen etui kunt u meer dan een dag afspeeltijd in uw zak mee op reis nemen. Bovendien wordt de muziek onderbroken als u een oortje uitdoet, zodat u nooit meer iets hoeft te missen. Het etui kan draadloos worden opgeladen.

Fantastisch geluid voor streaming - op elke telefoon
Welke streamingservice u ook gebruikt, deze volledig draadloze koptelefoon biedt het best mogelijke geluid. De codec die het beste werkt met uw telefoon of tablet wordt automatisch geselecteerd. Of u nu iOS- of Android-apparaten gebruikt, u geniet van een zeer gedetailleerde luisterervaring.

Kleur
Wit
Gewicht
0.11
Draadloos
Ja
Info
Gebruiksduur van 9 uur is met Active Noise Cancelling. Zonder Active Noise Cancelling is de gebruiksduur 13 uur.
Frequentiebereik (Hz)
7 Hz - 40.000 Hz
Impedantie
16
Draadloze techniek
Bluetooth
Signaalbereik
10
Gevoeligheid
103
Onderdrukking omgevingsgeluid
Ja
Gebruiksduur
9.00
Hi-Res audio
Ja
Type hoofdtelefoon
In-ear
228915
4895229118652
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking