Powered by Smartsupp
Sennheiser HD 250 BT BLACK Draadloze hoofdtelefoon
Sennheiser HD 250 BT BLACK Draadloze hoofdtelefoon

Sennheiser HD 250 BT BLACK Draadloze hoofdtelefoon

Adviesprijs: € 69,00
€ 56,95
Incl. BTW
  • Uitzonderlijke audiokwaliteit.

  • 25 uur batterijduur.

  • Smart Control-app.


Voorraad van onze winkels:


De HD 250BT garandeert een audio-ervaring, zoals een deejay ze zou willen, op basis van Sennheisers befaamde transducertechnologie die een uitzonderlijke audiokwaliteit aflevert, met dynamische bassen. Dankzij zijn 25 uren batterijautonomie, geavanceerde draadloze technologie en robuust design, bezorgt hij ook gebruikers met een drukke levensstijl een opmerkelijke luisterervaring, ongeacht waar of wanneer.

Sound that punches above its weight class
Sennheisers befaamde transductortechnologie maar ook de ondersteuning voor de beste codecs, zoals aptX™ en AAC, garanderen een opmerkelijke audiokwaliteit met dynamische bassen. De oerdegelijke Bluetooth 5.0-connectiviteit staat voor een betere luisterervaring, terwijl aptX™ Low Latency bij video het geluid perfect gesynchroniseerd houdt met de actie op het scherm.

Smart Control-app
Luister naar muziek zoals u dat wilt. Met deze gratis app voor iOS en Android kunt u uw hoofdtelefoon, headset of soundbar van Sennheiser gemakkelijk bedienen, personaliseren, updaten en configureren.

Control & comfort
De Sennheiser Smart Control-app maakt het mogelijk om de audio-ervaring te personaliseren met een intuïtieve equalizer. Met extra functies zoals een robuust ontwerp, zachte, geluidsisolerende oorkussens en intuïtieve bediening is de HD 250BT gebouwd om de avonturen van het leven aan te gaan.

Kleur
Zwart
Gewicht
0.13
Gerelateerd product
100117
Frequentiebereik (Hz)
P20 Hz tot 22.000 Hz/p
Draadloze techniek
Bluetooth
Onderdrukking omgevingsgeluid
Ja
227953
4044155252507
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking