Powered by Smartsupp
PHILIPS TAK4607GY/00
PHILIPS TAK4607GY/00
PHILIPS TAK4607GY/00
PHILIPS TAK4607GY/00

PHILIPS TAK4607GY/00

Op voorraad
€ 99,99
Incl. BTW

Perfect voor speeltijd Met deze draadloze open-ear hoofdtelefoon horen uw kinderen alles. Beperk de speeltijd en het volume via de Philips-app. Dankzij het veilige en goed passende ontwerp en de verstelbare hoofdband groeit de hoofdtelefoon mee met uw kind en valt deze niet af tijdens het spelen!

Comfortabel open-ear design Kinderen zijn altijd onderweg. De oorschelpen van deze lichtgewicht koptelefoon liggen net voor de oren van uw kind, zodat de koptelefoon stevig en comfortabel blijft zitten, of uw kind nu aan het gamen is, online een les volgt of naar muziek luistert.

Open-ear design voor optimaal bewustzijn Deze koptelefoon maakt gebruik van botgeleidende technologie (bone conduction) om uw kinderen hun muziek, lessen of games te laten horen. Door bone conduction kunnen de oorschelpen van de oortelefoon voor de oren rusten, zodat uw kind alles kan horen wat er om hem of haar heen gebeurt.

Ouders kunnen het volume en de afspeeltijd beperken via de app van Philips U kunt eenvoudig zowel het volume als de afspeeltijd beperken via de Philips-app. Het decibelniveau van de koptelefoon is beperkt tot 85 dB, maar kan lager worden ingesteld voor gevoeligere oren. Stel de speeltijd in per dag of week en een gesproken melding herinnert kinderen eraan wanneer de tijd om is!

5 uur afspeeltijd Deze geweldige koptelefoon biedt 5 uur speeltijd. Dankzij het lichte, comfortabele design kunnen uw kinderen hun favoriete muziek luisteren of met u bellen!

Voorzien van een interne microfoon voor online lessen of games De koptelefoon is voorzien van een interne microfoon die achtergrondgeluiden onderdrukt, dus of uw kinderen nu aan het gamen zijn, een online les volgen of aan de telefoon zijn, hun stem is altijd kristalhelder!

IPX5-bescherming tegen water Dankzij de IPX5-waterbestendigheid kan de gebruiker buiten spelen in alle weersomstandigheden! De koptelefoon is bestand tegen spatten en wat regen of zweet deert ook niet, dus u hoeft zich geen zorgen te maken!

Dankzij de verstelbare hoofdband groeit de koptelefoon met uw kind mee De hoofdband van de koptelefoon is zowel flexibel als verstelbaar. Dit betekent dat de koptelefoon comfortabel op het hoofd van uw kind past terwijl het opgroeit! De koptelefoon is uitermate geschikt voor kinderen van 4–12 jaar. Het is de perfecte manier voor uw kinderen om te luisteren, leren en spelen!


Voorraad van onze winkels:

Draagwijze

oorhaak

Aanbevolen gebruik

Muziek

Kleur van het product

Grijs

Volumeregeling

Knop

Internationale veiligheidscode (IP)

IPX5

Connectiviteitstechnologie

Draadloos

Bluetooth

Ja

Bluetooth-profielen

A2DP, AVRCP, HFP, SBC

Bluetooth-versie

5.2

Aansluitbereik

10 m

Positie speakers koptelefoon

Bone сonduction

Maximum input vermogen

200 mW

Frequentiebereik koptelefoon

150 - 16000 Hz

Impedantie

12 Ohm

Gevoeligheid koptelefoon

83 dB

Diameter van de luidspreker

1,32 cm

Ruisonderdrukking

Ja

Microfoontype

Ingebouwd

Accu gestuurd

Ja

Type batterij

Ingebouwde accu

Batterijtechnologie

Lithium-Polymeer (LiPo)

Capaciteit van de accu/batterij

200 mAh

Continue audio-afspeeltijd

5 uur

Gesprekstijd

4 uur

Standby tijd

80 uur

Meegeleverde kabels

USB Type-C

Gerelateerd product
100117
230058
12 Items
4895229126923
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking