Powered by Smartsupp
Samsung HW-Q990D/XN (2024)
Samsung HW-Q990D/XN (2024)
Samsung HW-Q990D/XN (2024)
Samsung HW-Q990D/XN (2024)

Samsung HW-Q990D/XN (2024)

€ 1.599,00
Incl. BTW

Ontdek de ultieme geluidsbeleving met de HW-Q990D/XN soundbar. Met een indrukwekkende output van 656W en een 11.1.4Ch configuratie met Dolby Atmos en DTS:X, dompelt deze soundbar je onder in een meeslepende audio-ervaring die al je zintuigen prikkelt.

Met inbegrip van een 8 inch Acoustic Lens subwoofer en achterspeakers, levert de HW-Q990D/XN rijk en diep geluid vanuit elke hoek van de kamer. De geluidskwaliteit is zo levensecht dat het lijkt alsof je middenin de actie zit, of je nu films kijkt, games speelt of naar muziek luistert.

Dankzij de eenvoudige connectiviteitsopties zoals WiFi, Bluetooth of HDMI eARC, kun je moeiteloos al je apparaten aansluiten en draadloos streamen vanaf je smartphone, tablet of computer.

Upgrade vandaag nog je home entertainment setup met de HW-Q990D/XN bij Anto Beeld en Geluid en beleef geluid op een geheel nieuw niveau.


Voorraad van onze winkels:


  • 656W, 11.1.4Ch met Dolby Atmos en DTS:X

  • Inclusief 8 inch. Acoustic Lens subwoofer & achterspeakers (4.0.2Ch)

  • Chromecast built-in, AirPlay2, Spotify Connect & Google Home voice assist

  • Perfecte harmonie met Q-Symphony & SpaceFit Sound Pro (kamer kalibratie)

  • Verbind gemakkelijk via WiFi , Bluetooth of HDMI eARC

Draadloze Dolby Atmos met Samsung TV's Het objectgebaseerde audioformaat Dolby Atmos is draadloos geïntegreerd in Samsung Soundbar. Ervaar het ultieme 3D-geluid en voel iedere beat.

Laat je omringen door ongeëvenaard geluid De 11 voor- en surroundkanalen, het subwooferkanaal met achterspeakers en de 4 opwaarts gerichte kanalen omringen je met meeslepend geluid vanuit iedere hoek.

TV en Soundbar in perfecte harmonie Dankzij de Q-Symphony-technologie kunnen de speakers van de TV en de Soundbar samenwerken voor de perfecte geluidssynergie, waarbij geoptimaliseerd geluid uit alle kanalen te horen is.

Nauwkeurig gekalibreerd geluid voor jouw ruimte Met SpaceFit Sound Pro wordt SpaceFit Sound nog beter. De Soundbar meet de akoestiek van de ruimte nu zelf en stemt het geluid hierop af. De functie combineert de optimale helderheid en het meeslepende geluid met een optimaal basgeluid.

Prachtig geluid van bovenaf, net als in de bioscoop De draadloze, opwaarts gerichte achterspeakers weerkaatsen het geluid vanaf het plafond en zorgen zo voor een ware bioscoopervaring met prachtig geluid van bovenaf.

HW-Q990DXN
8806095496450
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking