Powered by Smartsupp
Sonoro PRESTIGE X ANTHRACITE / WALNUT Radio en wereldontvanger
Sonoro PRESTIGE X ANTHRACITE / WALNUT Radio en wereldontvanger

Sonoro PRESTIGE X ANTHRACITE / WALNUT Radio en wereldontvanger

Op voorraad
€ 949,00
Incl. BTW
  • Hoogwaardig 2-weg audiosysteem met geïntegreerde en krachtige subwoofer

  • Sterk geoptimaliseerde basreflexbuis voor een sensationele geluidservaring

  • Voor software geoptimaliseerde digitale geluidsprocessor (DSP) van de nieuwste generatie

  • Toegang tot tal van streamingdiensten zoals Spotify Connect, TIDAL, Napster, Amazon Music, Qobuz, Deezer


Voorraad van onze winkels:

Onze PRESTIGE doet zijn naam en reputatie in elk opzicht eer aan. Vooral in de woonkamer, die wordt gekenmerkt door een uitgekiende akoestiek, is ons hoogwaardige 2-weg audiosysteem het juiste antwoord.

Met zijn connectiviteit, onbeperkte verscheidenheid aan stations en zijn hoogwaardige coaxiale luidsprekers en krachtige subwoofer wil de PRESTIGE een statement maken voor onvervalst muziekgenot: de optimale verwerking en perfecte afstemming van een muzieksysteem op de eigenaar.

Of het nu als muziekliefhebber is die wil genieten van zijn mooiste symfonie, of als muziekliefhebber die er af en toe eens echt een schepje bovenop wil doen - onze Prestige brengt elk muziekstuk optimaal tot zijn recht. Het PRESTIGE-muzieksysteem overtuigt met een levendig geluid en krachtige bas.

Daarvoor zorgen twee coaxiale luidsprekers en een geïntegreerde 4-inch subwoofer. Of je nu liever van muziek, podcasts of luisterboeken geniet: met de PRESTIGE ervaar je altijd briljant stereogeluid. Je bedient de PRESTIGE eenvoudig direct op het apparaat met de afstandsbediening of met de UNDOK-app op je smartphone.

Met de PRESTIGE ligt de hele muziekwereld aan uw voeten: kies uit meer dan 25.000 internetradiostations, luister naar digitale DAB+-radio of uw favoriete cd's. De PRESTIGE is ook compatibel met veel streamingdiensten en beschikt over moderne Bluetooth®-technologie.

Dankzij tal van aansluitingen kun je het toestel ook aansluiten op een televisie en tevens gebruiken als soundbar. Wil je muziek afspelen vanaf je smartphone op de PRESTIGE? Of helemaal opgaan in muziek met een draadloze koptelefoon? Dit werkt heel gemakkelijk met de PRESTIGE dankzij bidirectionele Bluetooth®. Wil je een kleine siësta op de bank?

Val in slaap op zachte ritmes en blijf ongestoord - met de slaaptimerfunctie. Onze PRESTIGE is meer dan een W-LAN-radio met cd-speler: de met de hand gepolijste houten behuizing maakt het apparaat tot een hoogtepunt in uw woonkamer - naar keuze met pianolak of notennerf. Als het om design gaat, hechten wij veel belang aan hoogwaardige afwerking,

compacte afmetingen en tijdloos elegante vormen. Omdat goed geluid nooit uit de mode raakt.

31333AW
2 Items
4260117326165
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking