Powered by Smartsupp
JVC HA-EC25T-AU
JVC HA-EC25T-AU
JVC HA-EC25T-AU
JVC HA-EC25T-AU

JVC HA-EC25T-AU

Op voorraad
€ 33,99
Incl. BTW
  • Veilig en lichtgewicht ontwerp.

  • IPX5 waterdicht en zweetbestendig.

  • 30 uur lange levensduur van de batterij.


Voorraad van onze winkels:

Volledig draadloze oordopjes voor sport en dagelijks gebruik, met haakjes die het nog moeilijker maken om af te vallen.

Veilig en lichtgewicht ontwerp Echte draadloze oordopjes met haakjes zorgen voor een veilige pasvorm tijdens het sporten. Het zachte materiaal en lichtgewicht ontwerp zorgen samen voor een comfortabele en stabiele pasvorm. Bovendien kunnen ze ook worden gebruikt voor normaal dagelijks gebruik met een veilig gevoel dat ze er niet afvallen.

IPX5 IPX5-rated waterdicht en zweetbestendig, ideaal voor sporten, hardlopen en andere fitnessactiviteiten. Natuurlijk kan het ook worden gebruikt tijdens regenachtige dagen.

Ideaal voor Outdoor Fitness/Activiteit Voor veiligheid en gemak zijn er twee opties om bewust te blijven van omgevingsgeluiden - gebruik op één oor met één van beide oordopjes, of het gebruik van de meegeleverde open oortjes.

30 uur lange levensduur van de batterij Geniet tot 30 uur lang van uw muziek dankzij de ingebouwde batterij en het oplaaddoosje. U hoeft nooit meer bang te zijn dat de batterij leeg raakt.

Stabiele verbinding Bluetooth versie 5.1 zorgt voor een stressvrije stabiele verbinding wanneer je die het meest nodig hebt.

Kwaliteitsoefening met kwaliteitsgeluid Geniet van hoge geluidskwaliteit met Neodymium magneetdrivers en drie selecteerbare geluidsmodi (Normaal/Bass /Clear).

Eenvoudige bediening Bediening via aanraaksensor en automatisch aan/uit - Neem gewoon de oordopjes uit om verbinding te maken, en doe ze terug in het doosje wanneer u klaar bent, dat is alles. In-/uitschakelen en aansluiten gebeurt automatisch.

Gerelateerd product
100117
230335
4 Items
4975769472169
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking