Powered by Smartsupp
SENNHEISER HD 350BT WHITE
SENNHEISER HD 350BT WHITE

SENNHEISER HD 350BT WHITE

€ 99,00
Incl. BTW
  • Fantastische draadloze audio.

  • Batterijduur van 30 uur.

  • Stijlvol en duurzaam.


Voorraad van onze winkels:


Geniet thuis of onderweg van fantastische draadloze audio met de HD 350BT. Dankzij Bluetooth® 5.0, ondersteuning voor hoogwaardige codecs (AAC, AptX™ Low Latency) en een uitstekende batterijduur van 30 uur is deze stijlvolle en duurzame draadloze hoofdtelefoon een veelzijdig metgezel om overal te genieten van beter geluid.

De Sennheiser HD-serie: de metgezel voor al uw audiowensen!
Deze robuuste, stijlvolle hoofdtelefoon is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een uitzonderlijke combinatie van veelzijdigheid en superieur geluid. Thuis met een podcast of onderweg met uw favoriete muziek: waar u ook naar luistert, de nieuwe HD-serie is uw ultieme metgezel voor draadloze audio waar u altijd op kunt rekenen.

Uitzonderlijk draadloos geluid
De HD 350BT levert intens geluid met diepe, dynamische bassen. De vlekkeloze transmissie wordt gegarandeerd door de nieuwste draadloze technologie, waaronder Bluetooth® 5.0 en hoogwaardige draadloze codes zoals AAC, AptX™ en AptX™ Low Latency voor perfecte synchronisatie van audio en video.

Uitzonderlijk draadloos geluid
Elke dag de hele dag

Dankzij de indrukwekkende batterijduur van 30 uur en snel opladen via USB-C is de HD 350BT uw ideale metgezel voor hele dagen luistergenot. Deze hoofdtelefoon is gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen en is sterk genoeg om overal mee naartoe te nemen. Het compacte opvouwbare ontwerp combineert comfort met een minimalistische stijl in zwart of wit.

Elke dag de hele dag
Het draait allemaal om u

U kunt het geluid moeiteloos instellen in de Sennheiser Smart Control-app. Met de intuïtieve equalizer past u het geluid gemakkelijk aan uw smaak aan. Door de speciale podcastmodus te selecteren, wordt de verstaanbaarheid van uw favoriete podcasts, audioboeken en andere gesproken audio geoptimaliseerd.

Het draait allemaal om u
Interacteren

De HD 350BT heeft een speciale spraakassistentknop voor directe spraakinteractie met Siri of Google Assistant. Bovendien kunt u gemakkelijk muziek bedienen en oproepen afhandelen met de intuïtieve, gemakkelijk bereikbare aanraakknoppen op de oordoppen.

Gerelateerd product
100117
226526
4044155249675
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking