Powered by Smartsupp
JBL Clip 5 Blue Portable luidspreker
JBL Clip 5 Blue Portable luidspreker

JBL Clip 5 Blue Portable luidspreker

€ 69,99
Incl. BTW

JBL Clip 5 - Ultradraagbare waterbestendige luidspreker

Clip and Play

De JBL Clip 5 ultradraagbare Bluetooth-luidspreker is klein genoeg om in één hand te houden, maar ondanks het kleine formaat beschikt hij over groots geluid. Een brede, volledig geïntegreerde karabijnhaak kun je aan vrijwel alles bevestigen. De krachtige driver en passieve radiator leveren een groter, luider JBL Pro Sound en een krachtige bas. Eén keer opladen geeft je tot 12 uur afspeeltijd, en nog meer als Playtime Boost is ingeschakeld. De luidspreker is IP67-gecertificeerd, waterbestendig en stofdicht, dus neem hem gerust mee tijdens een wandeling of kampeertrip. Koppel twee Clip 5s aan elkaar voor stereogeluid, of sluit hem direct aan op meerdere JBL Auracastluidsprekers voor nog groter geluid in meer ruimte. Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je vindt er zeker een die bij je vibe past. Elke dag is een avontuur met de JBL Clip 5.

Functies:

- Ultradraagbaar JBL Pro-geluid.
- Opnieuw ontworpen karabijnhaak.
- Tot 12 uur afspeeltijd plus 3 uur met Playtime Boost.
- Waterbestendig en stofdicht.
- Meerdere luidsprekers verbinden met Auracast.
- JBL Portable-app.
- Levendige kleurenopties.
- Gedeeltelijk gemaakt van gerecyclede materialen.


Voorraad van onze winkels:


Functies en eigenschappen:

Ultradraagbaar JBL Pro-geluid:
Laat je niet misleiden door het kleine formaat. De JBL Clip 5 heeft een serieus muziekvermogen en levert geweldige JBL Pro- Sound met een krachtige bas. Je vrienden zullen hun oren niet geloven hoeveel geweldige JBL Pro Sound uit zon kleine luidspreker komt.

Opnieuw ontworpen karabijnhaak:
De volledig opnieuw ontworpen, volledig geïntegreerde karabijnhaak heeft een veel bredere opening waardoor hij nog draagbaarder is. Je kunt de Clip 5 aan alles bevestigen, van je rugzak tot je riemlus, en je muziek de hele dag overal mee naartoe nemen.

Tot 12 uur afspeeltijd plus 3 uur met Playtime Boost:
Maak je geen zorgen over je batterij. JBL Clip 5 geeft je tot 12 uur afspeeltijd bij één keer opladen. Tik gewoon op Playtime Boost om de afspeeltijd te verlengen en de batterij tot 3 uur extra langer te gebruiken. De JBL Clip 5 stemt de prestaties af en optimaliseert ze voor een luider en helderder geluid.

Waterbestendig en stofdicht:
Door de IP67-water- en stofbestendigheid van de JBL Clip 5 kan de draagbare luidspreker vrijwel elke omgeving aan, van een feestje bij het zwembad tot een picknick op het strand.

Meerdere luidsprekers verbinden met Auracast:
Wil je nog grootser JBL Pro-geluid? Koppel twee Clip 5s voor stereogeluid of sluit draadloos meerdere JBL Auracast-luidsprekers aan met behulp van Auracast voor nog groter geluid.

JBL Portable-app:
Gebruik de JBL Portable-app en ontvang updates, productondersteuning en ontgrendel functies: allemaal rechtstreeks vanaf je telefoon. Stem je geluid af met meerdere opties voor EQ-voorinstellingen. Of gebruik de volledig aanpasbare equalizer om hoogte-, midden- en dieptepunten aan te passen, zodat je muziek precies bij je past.

Levendige kleurenopties
De JBL Clip 5 heeft exclusieve kleurstellingen geïnspireerd door de laatste street fashion trends en introduceert compleet nieuwe tinten en combinaties.

Gedeeltelijk gemaakt van gerecyclede materialen:
De JBL Clip 5 bevat gerecycled plastic en gerecycled materiaal voor het luidsprekerscherm. Het is daarnaast verpakt in FSC-gecertificeerd papier bedrukt met soja-inkt.

Specificaties:

- Maximale gebruikstemperatuur: 45C.
- Transducers: 45 mm / 1,75.
- Nominaal uitgangsvermogen: 7W RMS.
- Frequentiebereik: 95 Hz - 20 kHz.
- Signaal-ruisverhouding: > 85 dB.
- Bluetooth-versie: 5.3.
- Bluetooth-profiel: A2DP 1.4, AVRCP 1.6.
- Modulatie Bluetooth-zender: GFSK /4 DQPSK 8DPSK.
- Frequentiebereik Bluetooth-zender: 2400 MHz - 2483,5 MHz.
- Vermogen Bluetooth-zender: 10 dBm (EIRP).
- Productafmetingen (B x H x D): 86,30 x 134,50 x 46,0 mm.
- Nettogewicht: 0,285 kg.
- Afmetingen verpakking (B x H x D): 100,5 x 148 x 59 mm.
- Bruto gewicht: 0,39 kg.
- Type batterij: Li-ion polymeer 5,32 Wh (gelijk aan 3,8 V/1400 mAh).
- Oplaadtijd voor batterij: 3 uur (5 V/1 A ingang).
- Afspeeltijd voor muziek: maximaal 12 uur plus 3 uur met Playtime Boost (afhankelijk van volumeniveau en audio-inhoud).

Clip 5 Blue
1200130010187
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking