Powered by Smartsupp
Marshall STANMORE II BLACK Luidspreker
Marshall STANMORE II BLACK Luidspreker
Marshall STANMORE II BLACK Luidspreker
Marshall STANMORE II BLACK Luidspreker

Marshall STANMORE II BLACK Luidspreker

Op voorraad
Adviesprijs: € 369,00
€ 299,00
Incl. BTW
  • Rca & aux ingang

  • Vermogen 80 W

  • Gewicht 4,65 kg


Voorraad van onze winkels:

De Marshall Stanmore II is de meest veelzijdige luidspreker perfect voor elke kamer, groot of klein. Dankzij de 2 15 watt klasse D versterkers, produceert de Stanmore 2 hoogwaardig geluid, zelfs op de hoogste tonen. Daarnaast zorgen de 50 watt versterkers voor een machtige subwoofer!

 

Draadloos connecten met bluetooth 5.0 en aptX technologie

Geniet zonder draden van de Stanmore 2 door je mobiele apparaat te verbinden met bluetooth 5.0. Met de bluetooth aptX techniek wordt de kwaliteit van de muziek beter overgedragen van bijvoorbeeld je telefoon naar de speaker. Dit zorgt er onder andere voor dat als je een video kijkt, de synchronisatie tussen beeld en geluid perfect is. That’s what you like!

Daarnaast heeft de Stanmore 2 ook een 3,5 mm ingang (jack-kabel niet meegeleverd) en RCA-ingang om bijvoorbeeld je platenspeler erop aan te sluiten.

Iconisch Marshall design

De Stanmore 2 heeft de kenmerkende Marshall look: vinyl-bekleding, een zout & peper fret en de iconische Marshall letters versieren het stevige houten frame van de speaker. Op de voorkant staat op de messing plaat het oprichtingsjaar: 1962. Een subtiele knipoog naar de rijke historie van het merk.

Customise your sound

Wil je jouw sound precies afstemmen op het geluid dat bij je past? Dat kan! Stanmore 2 is voorzien van koperen analoge bedieningsknoppen voor de bas, treble en het volume. Zit je verder van de speaker af, gebruik dan de Marshall Bluetooth app. Hiermee kun je niet alleen je sound afstemmen, maar bijvoorbeeld ook de intensiteit van de LED lampjes bovenop de speaker.

Multi-host functionaliteit

Dankzij de multi-host functionaliteit kunnen er gemakkelijk 2 Bluetooth-apparaten tegelijkertijd worden gekoppeld aan de Stanmore 2. Nu spelen jij en je vriend om de beurt wat je wilt horen. That’s what you like!

breedte
350
Kleur
Zwart
Gewicht
4.65
Bluetooth
Ja
WiFi
Nee
Diepte
185
Draadloos
Nee
Totaal uitgangsvermogen geluid
80
Werkt met Smarthome assistent
Nee
Geschikt voor Smarthome
Nee
Frequentiebereik (Hz)
50 Hz - 20.000 Hz
Signaalbereik
10
Audiokanalen
2.0
Aux-ingang
Ja
Type
Speakers
Multiroom audio
Nee
Portable
Nee
Smart speaker
Nee
STANMORE II BLACK
1 Item
7340055355315
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking