Powered by Smartsupp
SONY CMTX3CDB.CEL
SONY CMTX3CDB.CEL

SONY CMTX3CDB.CEL

€ 190,00
Incl. BTW

Op dit apparaat stream je draadloos via NFC™ en Bluetooth.

Afspelen en opladen van smartphone via USB.

Met geïntegreerde FM-radiotuner en CD speler


Voorraad van onze winkels:


Luister naar cd's en radioprogramma's en stream muziek draadloos Eenvoudige toegang tot al uw muziek met deze alles-in-één mini-hifi. Herontdek je cd-collectie, stem af op de nieuwste FM-radioprogramma's en stream draadloos muziek met Bluetooth® via een naadloze NFC One-touch connection. Zet hem neer op een boekenplank, aanrecht of nachtkastje en vul uw huis met uw favoriete muziek.

Helder, gebalanceerd geluid Luister luid en duidelijk naar al uw muziek met de gecombineerde kracht van 20 W uit twee speakers met volledig bereik.

Draadloze aansluitmogelijkheden Speel al uw muziek af vanaf een smartphone of tablet door een One-touch connection te maken met NFC en de muziek via Bluetooth® te streamen.

Kleine speakers, uitmuntend geluid Met dit ruimtebesparende hifisysteem haalt u groots geluid in huis. De CMT-X3CD levert 20 W over twee audiokanalen, zodat de speakers met volledig bereik uitgebalanceerd geluid kunnen leveren, zelfs wanneer u met een hoger volume luistert.

Fraaie vormgeving De indrukwekkende CMT-X3CD combineert stijl met inhoud. De uitgesproken vorm is kenmerkend voor de Definitive Outline-vormgeving en past perfect in uw interieur.

Kleuren die bij elke stijl passen De CMT-X3CD is leverbaar in drie kleuren zodat deze bij uw stijl en interieur past. Kies voor klassiek zwart, elegant zilver of levendig rood voor een hifisysteem voor thuis dat er net zo goed uitziet als het klinkt.

Afspelen en laden Sluit een USB-stick of mp3-speler aan op de USB-poort en geniet van al uw digitale muziek. U kunt zo ook uw tablet of smartphone ook laden.


Gerelateerd product
100117
218599
4905524973655
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking