Powered by Smartsupp
Sony SRSXP700B Luidspreker
Sony SRSXP700B Luidspreker
Sony SRSXP700B Luidspreker
Sony SRSXP700B Luidspreker
Sony SRSXP700B Luidspreker
Sony SRSXP700B Luidspreker
Sony SRSXP700B Luidspreker
Sony SRSXP700B Luidspreker
Sony SRSXP700B Luidspreker
Sony SRSXP700B Luidspreker

Sony SRSXP700B Luidspreker

Adviesprijs: € 589,00
€ 499,00
Incl. BTW

Beschikt over verlichting.

Met IPX4 waterbestendigheid.

X-balanced geluid.


Voorraad van onze winkels:


Groot geluid voor nog grotere feesten Krijg een groots geluid dat uw locatie zal vullen en uw gasten zal verrassen. Voor- en achterluidsprekers zorgen ervoor dat niemand een beat zal missen. En met een diep, krachtig basgeluid en kristalheldere zang zullen ze dat niet willen.

LEEF HET LEVEN LUID Het leven moet op volledig volume worden geleefd. Dat betekent dat je je vrienden bij elkaar moet brengen, de muziek op vol volume zet en de hele nacht dansen op een helder, rijk geluid. Met onze nieuwe reeks luidsprekers uit de X-serie kunt u het beste uit elk moment halen, feestjes geven die u voor altijd zult herinneren en altijd uw leven hardop leven.

Enorm geluid, overal Bij feesten draait alles om het creëren van sfeer. Dat betekent dat je elke gewenste locatie moet vullen met een groots geluid. Met omni-directioneel feestgeluid en de innovatieve X-Balanced-luidsprekerunit is de XP700 speciaal ontworpen om elke drukke locatie te vullen, zowel binnen als buiten.

X-gebalanceerde luidspreker De innovatieve X-Balanced-luidsprekereenheid heeft een niet-cirkelvormig diafragma met meer oppervlak dan conventionele luidsprekers. Dat betekent dat u een rijker, helderder geluid krijgt, ongeacht naar welke muziekstijl u luistert.

Luister luid en duidelijk De combinatie van de X-Balanced-luidsprekerunit met een hoogrenderende tweeter voor en achter, geeft de XP700 een uitgebreid profiel dat overal in uw zaal geluid van hoge kwaliteit levert.

Verlicht de nacht Dankzij gloednieuwe sfeerverlichting kunt u een verscheidenheid aan verschillende verlichtingspatronen selecteren die een pulserende energie kunnen geven aan feestjes of rustgevende sombere tinten voor een rustige nacht.

Gebouwd om te blijven bestaan De XP700 is ontworpen om duurzaam en draagbaar te zijn. Dat betekent dat u uw favoriete muziek zonder zorgen overal mee naartoe kunt nemen.

Regen is geen spelbreker Bereid je tuinfeest voor op alles. De XP700 heeft een IPX4 Water resistant3 rating, zodat je kunt blijven spelen, zelfs als er een paar regendruppels vallen.


breedte
313
Kleur
Zwart
Diepte
367
Gerelateerd product
100117
228371
4548736123588
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking