Powered by Smartsupp
Sony SRSXP500B Luidspreker
Sony SRSXP500B Luidspreker
Sony SRSXP500B Luidspreker
Sony SRSXP500B Luidspreker
Sony SRSXP500B Luidspreker
Sony SRSXP500B Luidspreker

Sony SRSXP500B Luidspreker

Op voorraad
Adviesprijs: € 380,00
€ 359,00
Incl. BTW

Beschikt over verlichting.

Met IPX4 waterbestendigheid.

X-balanced geluid.


Voorraad van onze winkels:

Haal meer uit uw muziek De XP500 is een luidspreker die is gebouwd om vrolijke mensen te helpen het meeste uit hun leven te halen. Of je nu ontspant in je woonkamer of aan het feesten bent in je tuin, de XP500 geeft je een fantastisch geluid en tal van leuke functies. Het enige dat u hoeft te doen, is de muziek kiezen.

LEEF HET LEVEN LUID Het leven moet op volledig volume worden geleefd. Dat betekent dat je je vrienden bij elkaar moet brengen, de muziek op vol volume zet en de hele nacht dansen op een helder, rijk geluid. Met onze nieuwe reeks luidsprekers uit de X-serie kunt u het beste uit elk moment halen, feestjes geven die u voor altijd zult herinneren en altijd uw leven hardop leven.

Klaar voor alles Elk nummer, elke stijl, elk moment. De XP500 is ontworpen om u een geweldig geluid te geven, ongeacht welke muziekstijl u leuk vindt. Dus of je nu de hele nacht wilt dansen op baszware beats of aan het eind van de dag wilt ontspannen met iets milder, de XP500 zal er voor je zijn.

X-gebalanceerde luidspreker De innovatieve X-Balanced-luidsprekereenheid heeft een niet-cirkelvormig diafragma met meer oppervlak dan conventionele luidsprekers. Dat betekent dat u een rijker, helderder geluid krijgt, ongeacht naar welke muziekstijl u luistert. Luister luid en duidelijk De combinatie van de X-Balanced-luidsprekereenheid en de uiterst efficiënte tweeter aan de voorzijde levert een krachtig, rijk en helder geluid over een groot gebied. Dat betekent dat meer mensen je geweldige muziek kunnen horen.

Verlicht je leven Dankzij gloednieuwe sfeerverlichting kunt u een verscheidenheid aan verschillende verlichtingspatronen selecteren die een pulserende energie kunnen geven aan feestjes of rustgevende sombere tinten voor een rustige nacht.

Gebouwd om te blijven bestaan De XP500 is ontworpen om duurzaam en draagbaar te zijn. Dat betekent dat u uw favoriete muziek zonder zorgen overal mee naartoe kunt nemen.

Regen is geen spelbreker Bereid je tuinfeest voor op alles. De XP500 heeft een IPX4 Water resistant2 rating, zodat je kunt blijven spelen, zelfs als er een paar regendruppels vallen.

Zing met hart en ziel Ben je dol op karaoke? Dan maken jij en de XP500 de perfecte dubbele act. Sluit je microfoon aan, kies een nummer en geef het alles wat je hebt. En stop niet bij zingen. Met twee ingangen kun je zelfs een gitaar aansluiten en de speaker als versterker gebruiken.

Past bij jouw stijl Van geweldig geluid in meerdere lay-outs tot het opladen van uw smartphone, de XP500 is zowel stijlvol als praktisch.

Regel alles vanaf de dansvloer Breng uw feest naar een hoger niveau met de Sony | Music Center en de Fiestable-app. U hebt toegang tot leuke functies, optimaliseert uw geluid en legt elk feest stevig in uw handen.

breedte
275
Kleur
Zwart
Gewicht
11.2
Bluetooth
Ja
WiFi
Nee
Diepte
295
Draadloos
Ja
Gerelateerd product
100117
Audiokanalen
2.0
Type
Speakers
Gebruiksduur
20
228370
1 Item
4548736123465
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking