Powered by Smartsupp
LG 86QNED816RE
LG 86QNED816RE
LG 86QNED816RE
LG 86QNED816RE

LG 86QNED816RE

Op voorraad
€ 2.899,00
Incl. BTW

86 inch Ultra HD TV.

Ultra Groot Scherm.

α7 AI-processor 4K Gen6.


Voorraad van onze winkels:

QNED verlicht, opgeschaald Pure kleuren nog rijker zien Ervaar kleuren die niet van deze wereld zijn, met QNED-kleuren die worden aangestuurd door Quantum Dot- en NanoCell-technologie.

α7 AI-processor 4K Gen6 Zorg voor kwaliteit De α7 AI Processor 4K Gen6 levert een werkelijk krachtige ervaring die is afgestemd op uw voorkeuren.

Ultra Groot Scherm Terug en groter dan ooit Til uw kijkervaring naar een hoger niveau met levendige kleuren op het ontzagwekkende grote scherm van QNED.

Perfect gekoppeld voor entertainment LG Soundbars zijn speciaal ontworpen om naadloos samen te werken met uw LG TV, en koppelen voor de perfecte entertainment ervaring.

Diverse instellingen Wanneer aangesloten op een LG TV, schakelt de soundbar automatisch en dienovereenkomstig van modus. Het brengt ook extra geluidsinstellingen om van te genieten, niet alleen via de soundbar, maar zelfs via de TV waarop hij is aangesloten.

Slimme functies voor jou Breng gemak naar je TV met gepersonaliseerde waarschuwingen, aangepaste aanbevelingen en meer. Slimme functies zoals All New Home geven je een snellere, meer intuïtieve kijkervaring.

Beeld gepersonaliseerd voor jou AI Picture Wizard analyseert 85 miljoen potentiële instellingen om de best mogelijke foto-instellingen te vinden en analyseert de kleurvoorkeuren van kijkers om gepersonaliseerde weergave-instellingen te bieden.

Uw persoonlijke content curator Krijg aanbevelingen op maat. AI Concierge beveelt gerelateerde of trending trefwoorden aan op basis van je unieke zoekgeschiedenis met spraakherkenning, zodat je meer krijgt van wat je leuk vindt.


Gerelateerd product
100117
230617
1 Item
8806087086560
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking