Powered by Smartsupp
LG StanbyME LED TV
LG StanbyME LED TV
LG StanbyME LED TV
LG StanbyME LED TV
LG StanbyME LED TV
LG StanbyME LED TV
LG StanbyME LED TV
LG StanbyME LED TV
LG StanbyME LED TV
LG StanbyME LED TV

LG StanbyME LED TV

Op voorraad
€ 1.299,00
Incl. BTW

Draadloos ontwerp, eindeloze mogelijkheden.

27 inch.

Neem je content mee van kamer naar kamer.


Voorraad van onze winkels:

Draadloos ontwerp, eindeloze mogelijkheden. Dankzij de ingebouwde batterij kun je StanbyME draadloos gebruiken, dus je kunt hem neerzetten waar je maar wilt. De batterij gaat tot 3 uur mee met één keer opladen - genoeg voor een film, een workout of zelfs een studiesessie.

Een verscheidenheid aan ingebouwde OTT-streamingdiensten Met StanbyME kun je genieten van je favoriete OTT-content zonder het gedoe van het aansluiten op een extern apparaat. OTT-streamingdiensten zijn onder andere Netflix, Disney+, ViuTV, Now E, YouTube en meer.

Stap in een wereld vol entertainment. StanbyME is voorzien van NFC waardoor je draadloos content van je telefoon, tablet of laptop kunt spiegelen. Tik gewoon op uw apparaat tegen het NFC-logo op de achterkant van het scherm om eenvoudig verbinding te maken en te genieten van meer meeslepende mobiele content op een groter scherm.

Volledige controle, waar je ook bent. Met een intuïtief aanraakscherm bedien je StanbyME met gemak. Tik gewoon om apps te openen, video's te pauzeren, instellingen te veranderen en meer! En als het scherm buiten bereik is, kun je met een handige afstandsbediening de controle houden vanuit je luie stoel.

Draaien, zwenken, kantelen, aanpassen. Meerdere aanpassingsopties, waaronder 180° draaien, 130° draaien, 50° kantelen en 20 cm in hoogte verstellen, zorgen ervoor dat je comfortabel kunt kijken waar je ook bent met StanbyME.

Jouw go-to scherm voor live werken en spelen. Dankzij een verscheidenheid aan functies, een draadloos ontwerp en uitgebreide connectiviteit met AirPlay, NFC, HDMI en USB-ondersteuning, kun je StanbyME op meer plaatsen gebruiken, voor meer dingen die je graag doet.

Gewoon mee rollen. Vijf wieltjes verborgen in de basis van het product maken het makkelijk om StanbyME door je huis te verplaatsen. Neem het mee van je werkplek naar de keuken naar de woonkamer en weer terug zonder gedoe.

Neem je content mee van kamer naar kamer. Begin iets te bekijken op het ene scherm en eindig op een ander scherm met Room to Room Sharing. In combinatie met het ultradraagbare ontwerp van StanbyME is ononderbroken kijken gemakkelijker dan ooit.

Hdmi
1.4
Kleur
Wit
Beeldkwaliteit
Full HD
Draaibare voet
Ja
Ambilight
Nee
Bluetooth
Ja
WiFi
Ja
Energieklasse
E
Type HDR ondersteuning
HLG
Beeldprocessor TV
A7 Gen4 AI Processor 4K
Webbrowser
Ja
Totaal uitgangsvermogen geluid
10
Ethernet-LAN aansluiting
Nee
Ingebouwde subwoofer
Nee
Type televisie
LED TV
Werkt met Smarthome assistent
Apple Homekit (Siri)
Beeldfrequentie
50
Smart TV
Ja
Bediening
Afstandsbediening
Aantal USB 2.0 aansluitingen
1
Aantal HDMI aansluitingen
1
Soundbar stand
Nee
Type
Televisie
Introductiejaar
2023
Schermdiagonaal
27
HDR ondersteuning
Ja
230886
17 Items
8806084632395
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking