Powered by Smartsupp
TOSHIBA 65UA2D63DG

TOSHIBA 65UA2D63DG

€ 799,00
Incl. BTW

Schermgrootte: 65 inch.

Ultra HD (3840 x 2160).

Smart TV.


Voorraad van onze winkels:


Ontdek duizenden films, programma's en games en krijg antwoorden op uw vragen op het grote scherm met Android TV en Google Voice Assistant. En met de ingebouwde Chromecast kunt u eenvoudig films, programma's en foto's casten vanaf alle apparaten van uw gezin. Plus, met TRU Micro Dimming en TRU Resolution, voor een beter contrast en een opgeschaald, verfijnder beeld.

Netflix® 4K Ontdek de Netflix®-knop op uw afstandsbediening om van het ene avontuur naar het andere te springen.

Prime Video Verwen uw honger naar hoogwaardig thuis entertainment. Geniet van talloze films en tv shows en bekroonde Prime Originals.

Geluid door Onkyo In samenwerking met Onkyo, wereldwijd toonaangevend op audiogebied, brengt Toshiba tv tot leven met verbeterde geluidskwaliteit. Met ingebouwde Onkyo luidsprekers en luidsprekerboxen zorgen de tv's voor helderder geluid voor zowel dialoog op het scherm als muziek. Getuned door Onkyo ingenieurs, de luidsprekers zijn ontworpen om levensecht, nauwkeurig geluid te garanderen dat even goed hoorbaar is vanuit elke zitplaats in de kamer.

Android TV Ontdek duizenden films, programma's, games en krijg antwoorden op uw vragen op het grote scherm met Android TV en Google Voice Assistant. Plus, met Chromecast ingebouwd, eenvoudig cast films, shows en foto's vanaf alle apparaten van uw gezin.


Gerelateerd product
100117
229888
4024862127633
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking