Televisie meubel Dama

Dit betonlook televisie meubel komt mooi uit in een strak vormgegeven industrieel en modern interieur. U kunt dit tv meubel in elke gewenste afmeting bij Anto beeld en geluid bestellen. Bent u op zoek naar een trendy en robuust betonlook televisie meubel die op de grond kan staan of zwevend bevestigd kan worden? Dan biedt dit meubelstuk en ruimtewinner precies wat u wilt. De snoeren kunnen aan de achterkant goed weggewerkt worden, zodat je een mooi strak geheel krijgt.

Dit televisie meubel is gemaakt van watervast plaatmateriaal dat met beton ciré is overtrokken. Door de handmatige behandeling, heeft elk betonlook televisie meubel zijn eigen unieke karakter. Wilt u graag een donkere betonkleur of liever een lichtere versie? Het kan bij ons allemaal. U kunt dit betonlook televisie meubel met 2, 3 of zelfs met 5 “push to open” deurtjes bestellen.

 • Levertijd 8 weken
 • Spoedlevering mogelijk
 • In verschillende maten en kleuren leverbaar
 • 1 jaar garantie

€ 700,00

Televisie meubel Soot

Simpel en strak vormgegeven betonlook televisie meubel voor zowel uw tv als audioapparatuur of andere bijbehorende spullen. Door de strakke vormgeving en de mogelijkheid van meerdere kleuren, kunt u precies het betonlook televisie meubel bestellen die het beste in uw woonkamer past. Door dit tv meubel te combineren met planten, houten accessoires, een kruik of vaas, maakt u dit betonlook televisie meubel een eyecatcher in uw woonkamer.

Dit tv meubel is gemaakt van watervast plaatmateriaal dat met beton ciré is overtrokken. Vindt u het witte betonlook tv meubel mooi of kiest u toch liever voor een meer donkere betonkleur? Bij Anto beeld en geluid heeft u altijd een ruime keuze in de mogelijkheden van onze handgemaakte betonlook meubels. Wilt u liever een wat kleinere maat of juist wat groter? Geef de gewenste lengte bij uw bestelling aan en dan heeft u dit betonlook televisie meubel binnen enkele weken in huis!

 • Levertijd: 8 weken
 • 1 jaar garantie
 • Meerdere maten mogelijk

€ 570,00

Televisie meubel Brick

Betonlook televisie meubel Brick biedt meerdere opties om uw televisie op te plaatsen en onderop in te delen zoals u het zelf wilt. Leuk om te combineren met kachelhout, boeken of in het andere deel audioapparatuur. Naar wens kunt u bij dit betonlook televisie meubel ook in beide vakken een tussenlaag kiezen

Afhankelijk van de beschikbare ruimte en uw eigen wensen, is dit betonlook televisie meubel in diverse afmetingen en in meerdere kleuren te verkrijgen. Wilt u er meer opbergruimte? Dan kunt u dit televisie meubel tot een lengte van 400 cm bestellen. Heeft u zelf nog een wens voor een betonlook televisie meubel die net een speciale afmeting of hoogte moet hebben? Neem dan contact met ons op, zodat wij een televisie meubel op maat voor u kunnen maken.

 • Levertijd: 8 weken
 • 1 jaar garantie
 • In meerdere maten leverbaar

€ 470,00

Televisie meubel Jaap.

Dit televisie meubel is speciaal ontworpen in combinatie met een een Sonos playbar. 

Simpel en strak vormgegeven betonlook televisie meubel voor zowel je televisie als je Sonos playbar of andere bijbehorende spullen. Door de strakke vormgeving en de mogelijkheid van meerdere kleuren, kunt u precies het betonlook televisie meubel bestellen die het beste in uw woonkamer past. Door dit televisie meubel te combineren je Sonos playbar maakt je met dit betonlook televisie meubel een eyecatcher in uw woonkamer.

Dit televisie meubel is gemaakt van watervast plaatmateriaal dat met beton ciré is overtrokken. Vindt u het witte betonlook tv meubel mooi of kiest u toch liever voor een meer donkere betonkleur? Bij Anto beeld en geluid heeft u altijd een ruime keuze in de mogelijkheden van onze handgemaakte betonlook meubels. Wilt u liever een wat kleinere maat of juist wat groter? Geef de gewenste lengte bij uw bestelling aan en dan heeft u dit betonlook televisie meubel binnen enkele weken in huis!

 • Levertijd: 8 weken
 • 1 jaar garantie
 • Meerdere maten mogelijk


€ 1.499,00

Televisie meubel Master

 Dit betonlook televisie meubel komt mooi uit in een strak vormgegeven industrieel en modern interieur. U kunt dit tv meubel in elke gewenste afmeting bij Trendmeubel bestellen. Bent u op zoek naar een trendy en robuust betonlook televisie meubel die zwevend bevestigd kan worden? Dan biedt dit meubelstuk en ruimtewinner precies wat u wilt. De snoeren kunnen aan de achterkant goed weggewerkt worden, zodat je een mooi strak geheel krijgt.

Dit tv meubel is gemaakt van watervast plaatmateriaal dat met beton ciré is overtrokken. Door de handmatige behandeling, heeft elk betonlook televisie meubel zijn eigen unieke karakter. Wilt u graag een donkere betonkleur of liever een lichtere versie? Het kan bij ons allemaal. U kunt dit betonlook televisie meubel met 2, 3 of zelfs met 5 deurtjes bestellen.

 • Normale levertijd 8 weken
 • Spoedlevering mogelijk
 • In verschillende maten en kleuren leverbaar
 • 1 jaar garantie

€ 600,00

Televisie meubel Suze

Mooi strak vormgegeven betonlook televisie meubel met ophangssysteem om makkelijk aan de muur te kunnen bevestigen. Dit tv meubel heeft twee open vakken, maar naar wens kan Anto beeld en geluid deze ook voorzien met één of twee houten klapdeurtjes. Zo kunt u zelf dit betonlook televisie meubel naar wens samenstellen, want bij ons is niets standaard.

Heeft u een televisie die ook aan de muur bevestigd is, dan geeft dit betonlook televisie meubel de mogelijkheid om daar mooie woonaccessoires op neer te zetten. Wilt u een kleinere of juist grotere tv meubel, dan kunt u deze in verschillende afmetingen bestellen. Daarnaast kunt u kiezen uit meerdere kleuren betonlook, zodat er altijd een kleur bij zit die u leuk vindt en die ook bij de rest van uw interieur past. Dit betonlook televisie meubel is door het bij te bestellen ophangsysteem meteen klaar voor gebruik!

 • Levertijd: 8 weken
 • 1 jaar garantie
 • In meerdere maten leverbaar

€ 700,00

Televisie meubel Tonny

Modern betonlook televisie meubel met strakke vormgeving, die goed past in uw woonkamer, maar ook in de badkamer als badkamermeubel. De trendy uitstraling van betonlook meubels past in elk industrieel, landelijk of modern interieur. In het open middenvak kunt u  desgewenst uw audioapparatuur kwijt, maar natuurlijk ook boeken, dvd’s, cd’s of andere spullen.

Met het bij te bestellen ophangsysteem kunt u eenvoudig dit betonlook televisie meubel aan de muur bevestigen. Betonlook meubels combineren mooi met gerecycled houten accessoires, stenen kruiken of juist zachte materialen. onze meubels zijn in meerdere afmetingen te bestellen en ook in de kleur die u zelf het mooiste vindt. Of u nu kiest voor antraciet grijs, beton grijs of midden grijs, met dit betonlook televisie meubel haalt u echt wat moois in huis!

 • Levertijd: 8 weken
 • 1 jaar garantie
 • In meerdere maten leverbaar

€ 800,00

Televisie meubel Dave

Een betonlook televisie meubel met functionele mogelijkheden om bijvoorbeeld dvd’s, audioapparatuur of andere spullen in op te bergen. Strakke vormgeving die goed in een modern en trendy interieur past. In het middelste vak kunt u bijvoorbeeld een houten krat kwijt of wat kachelhout, om dit meubelstuk helemaal af te maken in stijl.  

Betonlook meubels combineren mooi met gerecycled houten accessoires, stenen kruiken en materialen. Naar wens in meerdere afmetingen te bestellen, zodat u zelf kunt bepalen in welke breedte uw dit betonlook televisie meubel wilt hebben. Daarbij kunt u ook de juiste kleur in uw interieur kiezen. Houdt u meer van een lichte kleur betonlook of juist een donkere kleur? Bestel dit robuuste en massieve betonlook televisie meubel nu makkelijk online bij Anto beeld en geluid.nl!

 • Levertijd: 8 weken
 • 1 jaar garantie
 • In meerdere maten leverbaar

€ 780,00

Televisie meubel Devin

In diverse maten leverbaar

Vanaf € 800,-

Kleuren

Wit

Midden grijs

Beton grijs

Antraciet

€ 800,00

 • Beschikbaar

Televisie meubel Lars

Mooi en strak vormgegeven betonlook televisie meubel met een open middenvak voor uw audioapparatuur of leuke decoratie mandjes voor andere spulletjes. Houdt u meer van een lichte kleur betonlook, dan kiest u voor het witte tv meubel. Past een donkere tint toch beter in uw interieur, dan gaat u voor het antraciet betonlook televisie meubel of de midden grijze. Bij Anto beeld en geluid bieden wij u altijd meerdere opties voor uw meubelstuk naar wens. 

Wilt u een compact televisie meubel of heeft u de ruimte voor een breder televisie meubel? Wij kunnen veel van onze betonlook meubels in verschillende afmetingen leveren.  Zit uw afmeting er niet bij? Neem dan contact met ons op, zodat wij een betonlook televisie meubel zonder extra kosten voor u op maat kunnen maken in onze eigen werkplaats. Bij Anto beeld en geluid vindt u altijd een handgemaakt televisie meubel precies naar uw wensen en met de juiste afmetingen.

 • Levertijd:  8 weken
 • Tegen meerprijs binnen 3 weken in huis
 • 1 jaar garantie
 • In meerdere maten leverbaar

€ 650,00

Televisie meubel Nook

Een stoer en robuust betonlook televisie meubel met houten legplank voor uw dvd speler of andere audioapparatuur. Strakke vormgeving en in verschillende afmetingen verkrijgbaar.  Dit televisie meubel is gemaakt van watervast plaatmateriaal en overtrokken met beton ciré.

Door de handmatige manier van fabriceren van onze betonlook televisie meubels, krijgt elk meubel zijn eigen unieke karakter.  Houdt u van antraciet en vindt u een donker betonlook televisie meubel mooi, dan past dit goed in een strak vormgegeven interieur. U kunt dit televisie meubel ook in een lichte betonlook kleur bestellen en in elke gewenste afmeting. Zeker als uw televisie meubel net even groter of juist kleiner moet zijn. Zit uw maat er niet bij? Met één telefoontje kunt u de gewenste maat aan ons doorgeven en maken wij een betonlook televisie meubel op maat voor u.

 • Levertijd: 8 weken
 • Tegen meerprijs binnen 3 weken in huis
 • 1 jaar garantie
 • In meerdere maten leverbaar

€ 750,00

Televisie meubel Danielle

Dit betonlook televisie meubel met houten push to open klepdeurtjes is een zeer eigentijds, robuust en modern meubel. Strak vormgegeven, maar ook functioneel met de vakken waarin uw spullen op kunt bergen. Dit betonlook televisie meubel is van watervast plaatmateriaal gemaakt en daarna overtrokken met beton ciré. Makkelijk te onderhouden, kras en slijtvast en gaat jarenlang mee.

Om het u makkelijk te maken, kunt u dit betonlook televisie meubel in diverse afmetingen en kleuren bestellen. Wilt u er meer spullen op of onder kwijt, dan kunt u dit tv meubel tot een lengte van 300 cm bestellen. Naar wens en smaak kunt het beton ciré in een lichtere grijstint of juist donkere grijstint bestellen. Een ideale combinatie met het eikenhout en betonlook met die typische en trendy industriële stijl.

 • Levertijd:  8 weken
 • Tegen meerprijs binnen 3 weken in huis
 • 1 jaar garantie
 • In meerdere maten leverbaar

€ 700,00

Televisie meubel Maître

Mooi strak vormgegeven zwevend betonlook televisie meubel . Achter de twee klapdeurtjes kunt u naar wens audioapparatuur kwijt,  maar ook dvd’s, cd’s of een paar boeken. Een functioneel betonlook televisie meubel die u naar wens ook in verschillende afmetingen, en in meerdere kleuren kunt bestellen. Er zit dus altijd een kleur bij die goed past bij uw interieur.

Heeft u een televisie die ook aan de muur bevestigd zit, dan geeft dit zwevende betonlook televisie meubel de strakke look die u wenst. Omdat onze meubelmakers alle betonlook meubels met de hand maken, kunt u bij uw bestelling zelf kiezen welke afmeting in uw woonkamer past.

 • Levertijd: 8 weken
 • 1 jaar garantie
 • In meerdere maten leverbaar

€ 700,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Televisie meubel Joost

Dit betonlook televisie meubel Joost biedt meerdere opties om uw televisie op te plaatsen en onderop in te delen zoals u het zelf wilt. Leuk om te combineren met kachelhout, boeken of in het andere deel audioapparatuur. Naar wens kunt u dit betonlook televisie meubel  ook met een houten plank bestellen, waar u boeken, dvd’s of cd’s op kunt leggen. Het is ook mogelijk om er een deurtje in te laten maken, zodat alles hierachter uit het zicht is.

Afhankelijk van de beschikbare ruimte en uw eigen wensen, is dit betonlook televisie meubel in diverse afmetingen en in 3 kleuren te verkrijgen. Wilt u er meer spullen op of onder kwijt, dan kunt u dit tv meubel tot een lengte van 400 cm bestellen. Heeft u zelf nog een wens voor een betonlook televisie meubel die net een speciale afmeting of hoogte moeten hebben? Neem dan contact met ons op, zodat wij een tv meubel op maat voor u kunnen maken.

 • Levertijd: 8 weken
 • 1 jaar garantie
 • In meerdere maten leverbaar
 • Deurtje meer prijs € 80,-

€ 920,00

Muurbevestigingssysteem

Als u kiest voor de optie ophangsysteem dan leveren wij bij uw meubel een rails + schroeven waarmee u uw meubel tegen de wand kunt bevestigen. Dit ophangsysteem kost €49,-.

€ 49,00

Waterafstotende laag

De waterafstotende laag beschermt uw mooie meubel tegen kringen van bijvoorbeeld een hete kop thee of een koud pilsje. De waterafstotende laag kost €50,-.

€ 49,00

6 weken levering (spoed)

Normale levering 8 weken bij spoed leveren wij binnen 6 weken

€ 100,00

4 weken levering (spoed)

Normale levering 8 weken bij spoed leveren wij binnen 4 weken

€ 200,00


Anto beeld en geluid, stolwijk, Krimpenerwaard, Philips, Loewe, Sonos, Sony, Samsung, Heos, Denon, Fibaro, Easyfiks, Easy4ip, Heoswinkel.nl, LG, Sonoro, Forza refurbished, Canal digitaal, Humax, Rebox, service, Stolwijk, Jaap de Vries, Pinell, Oled, Qled,