Samsung HW-N400 Soundbar
Samsung HW-N400 Soundbar
Samsung HW-N400 Soundbar
Samsung HW-N400 Soundbar
Samsung HW-N400 Soundbar
Samsung HW-N400 Soundbar

Samsung HW-N400 Soundbar

€ 169,00
Incl. BTW

De Samsung HW-N400/XN is een tweekanaals en compacte soundbar met een ingebouwde subwoofer. Het is de ideale soundbar voor een beter geluids van uw tv. De HW-N400 maakt eenvoudig een draadloze verbinding met uw TV en is voorzien van bluetooth ondersteuning. Dankzij de HW-N400/XN merkt u wat goed geluid met het tv-kijken kan doen.

 

Ingebouwde subwoofer

U heeft geen aparte subwoofer meer nodig want de HW-N400/XN beschikt over een diepe bas dankzij twee geïntegreerde subwoofers en een basreflexpoort. Hiermee geniet u van de diepste bassen zonder dat er ruimte wordt ingenomen door een aparte subwoofer.

 

Sweet spot

Door de hele kamer kunt u hetzelfde goede geluid ontvangen dankzij de state-of-the-art wide-range tweeters.

 

Surround Sound Expansion

Surround Sound Expansion breidt het luisterveld zowel horizontaal als verticaal uit voor een gelijkmatig verdeeld geluid van hoge kwaliteit. Opgaan in een volledig surround geluid is hiermee een feit.

 

Bluetooth

Gebruik de Bluetooth functie om eenvoudig draadloos verbinding te maken met uw tv zonder storende kabels. Ook een draadloze verbinding met andere apparaten is mogelijk. Zo kunt u overal genieten van uw favoriete muziek zonder kabels. Daarnaast beschikt de soundbar over een eigen HDMI-aansluiting om hem aan te sluiten op de televisie.

 

Samsung Audio Remote app

Bedien uw soundbar met Samsungs Audio Remote app, bijvoorbeeld via uw smartphone of tablet. U hoeft alleen verbinding te maken via Bluetooth om alle functies van de Samsung HW-N400/XN te bedienen. Of bedien de soundbar met de afstandsbediening van uw Samsung televisie via de TV-interface.

Hoogte : 71 mm
Diepte : 176 mm
Kleur : Zwart
Bluetooth : Ja
Aantal HDMI aansluitingen : 1 stuks
Optische ingang : Ja
Breedte : 640 mm
WiFi : Nee
Gewicht : 4 kg
Bluetooth
Ja
Aantal luidsprekers
3.1
Surround formaat
Dolby 2 ch
Multiroom
Nee
WiFi
Nee
Verbinding via app
Ja
Hoogte soundbar
7,1 cm
Breedte soundbar
64 cm
Diepte soundbar
10 cm
Gewicht soundbar
3 kilo
Optical
Ja
Digitaal Coax S/PDIF
Nee
HDMI ARC
KA
Subwoofer
Nee
Subwoofer draadloos
Nee
Verkoopprijs inclusief
169,00
HWN400
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.