Powered by Smartsupp
Marmitek IR Control 10
Marmitek IR Control 10
Marmitek IR Control 10
Marmitek IR Control 10
Marmitek IR Control 10
Marmitek IR Control 10

Marmitek IR Control 10

€ 99,99
Incl. BTW


De IR Control 10 is onze instap model om infraroodsignalen te verlengen op een afstand tot 300 meter. De IR Control 10 is vrijwel identiek aan de IR Control 10 XTRA. De laatste heeft naast emitter leds ook een blaster led en kan hierdoor een onbeperkt aantal apparaten bedienen.

Deze infraroodverlenger bestaat standaard uit een:

  • Bedien uw A/V apparaten achter gesloten kastdeurtjes (of zelfs vanuit een andere ruimte) met uw huidige afstandsbediening.

  • Met uitzondering van de zeer kleine IR ontvanger is de complete set volledig uit het zicht te plaatsen.

  • Werkt met vrijwel alle merken en modellen en is geschikt voor nieuwe IR code formaten (zoals RC-MM) welke worden gebruikt in vele nieuwe HD apparaten en digitale TV decoders.

  • Bevat nieuwe IR filtertechnieken voor gebruik in de buurt van Flat Screen TV's (Plasma, LCD en LED, indirect zonlicht en spaarlampen).

  • Infrarood ontvanger: 'ontvanger'

  • Infrarood module: 'module'

  • Infrarood zender: 'zender' (emitter led)


Voorraad van onze winkels:


De ontvanger plaats je in het zicht van jouw afstandsbediening en is verbonden met de module die je in de kast hebt geplaatst. De zender sluit je vervolgens aan op de module. Het signaal van jouw afstandsbediening wordt via de ontvanger doorgestuurd naar de module, welke het signaal weer doorstuurt naar de zender. De zender 'bedient' vervolgens jouw audiovisuele apparatuur Dit zorgt ervoor dat je over grote afstanden apparatuur kunt bedienen.

Bediening op grote afstand

Als je één of meerdere beeldschermen plaatst in een winkel, fitnessruimte of wachtkamer wil je deze kunnen bedienen vanuit een kantoor of andere ruimte.

Als bedienen van apparatuur niet eenvoudig mogelijk is dan bieden wij oplossingen om tot een afstand van 300 meter te bedienen. Vanuit je kantoor bepaal jij dan wat mensen op de crosstrainer of in de wachtruimte te zien krijgen.

Bij dit type kun je kiezen uit blaster leds of emitter leds.

Invisible Control 11, 10 XTRA (blaster leds) en Invisible Control 10 (emitter leds)

3930008311
8718164533112
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking