Powered by Smartsupp
JBL PARTYBOX 710 Speaker
JBL PARTYBOX 710 Speaker
JBL PARTYBOX 710 Speaker
JBL PARTYBOX 710 Speaker
JBL PARTYBOX 710 Speaker
JBL PARTYBOX 710 Speaker
JBL PARTYBOX 710 Speaker
JBL PARTYBOX 710 Speaker
JBL PARTYBOX 710 Speaker
JBL PARTYBOX 710 Speaker

JBL PARTYBOX 710 Speaker

€ 799,00
Incl. BTW
  • Gitaar- en microfooningangen.

  • IPX4 spatwaterdicht.

  • Gemakkelijk vast te pakken handvat en robuuste wielen.


Voorraad van onze winkels:


Het leven van elk feest. De spatwaterdichte PartyBox 710 maakt van uw volgende evenement een echt feest, concert of nachtclub. Met zijn unieke en kleurrijke lichtshow gesynchroniseerd met JBL Original Pro Sound. Met minimalistische en intuïtieve bedieningselementen op het bovenpaneel en de PartyBox-app kun je muzikale en visuele ervaringen van het volgende niveau creëren. Aanpassen van zowel de knipperende, stroboscooplichten als het geweldige geluid van de dubbele set tweeters en basrijke woofers. True Wireless Sound met één knop koppelt onmiddellijk twee PartyBox 710's voor een nog groter publiek. En met een gemakkelijk vast te pakken handvat en robuuste wielen kun je de goede tijden aan het rollen houden, waar het feest ook gaat.

Kenmerken en voordelen
800 W RMS krachtig JBL Original Pro Sound
Creëer een directe muzikale verbinding met 800 krachtige watt hoogwaardige JBL Original Pro Sound. Dubbele 2,75" tweeters en 8" woofers in combinatie met de afgestemde basreflexpoort leveren gedetailleerde audioperfectie voor muziek die zo luid is dat je letterlijk de beat kunt voelen.

Dynamische, kleurrijke, aanpasbare lichtshow
Licht, kleur, feest! Verander elke ruimte in een rockconcert, nachtclub en karaokelounge in één. Synchroniseer je muziek met dynamische, aanpasbare flitsers, een uniek sterrennachteffect en knipperende clubpatronen van het volgende niveau, eenvoudig te bedienen via de gestroomlijnde, gebruiksvriendelijke knoppen op het bovenpaneel of de PartyBox-app.

IPX4 spatwaterdicht
Of je nu feest met vrienden in je achtertuin of een drankje drinkt bij het zwembad, de JBL PartyBox 710 is IPX4 spatwaterdicht, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken dat het feest te nat en wild wordt.

Koppel je speakers voor nog groter geluid
Een JBL PartyBox niet genoeg? Koppel twee luidsprekers via kabel of draadloos door True Wireless Stereo (TWS)-technologie voor nog groter, krachtiger geluid.

Gemakkelijk vast te pakken handvat en robuuste wielen
Breng het feest op gang met grote, robuuste, soepel lopende wielen en een gemakkelijk vast te houden handvat voor gemakkelijke draagbaarheid en plaatsing van de JBL PartyBox 710, waar de muziek je ook brengt.

Gitaar- en microfooningangen
Met gitaar- en dubbele microfooningangen kun je je talenten laten zien terwijl je meezingt en meespeelt. Met de karaoke EQ-tuning klink je niet alleen geweldig, maar zie je er ook geweldig uit, met de perfecte lichtshow om uit te rocken!

PartyBox-app
De JBL PartyBox-app maakt het gemakkelijker dan ooit om je muziek te bedienen, instellingen bij te werken en de kleuren en patronen van je lichtshow aan te passen voor de perfecte feestvibe.

PARTYBOX 710
6925281990144
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking