Powered by Smartsupp
SAMSUNG QE65LST7TGUXXN
SAMSUNG QE65LST7TGUXXN
SAMSUNG QE65LST7TGUXXN
SAMSUNG QE65LST7TGUXXN
SAMSUNG QE65LST7TGUXXN
SAMSUNG QE65LST7TGUXXN

SAMSUNG QE65LST7TGUXXN

Op voorraad
€ 4.999,00
Incl. BTW
  • Buiten TV met 4K QLED beeldkwaliteit

  • 2.000 nits helderheid & Anti-reflectie

  • IP55-gecertificeerd (weerbestendig)


Voorraad van onze winkels:

Antischittering

The Terrace is voorzien van een indrukwekkende antischitteringstechnologie. Dit vermindert de reflectie en schitteringen op TV aanzienlijk en verbetert de contrastniveaus van het beeld. Je kunt nu zelfs op zonnige dagen buiten genieten van je content.

 

Direct Full Array 16x

De nauwkeurig ingestelde achtergrondverlichting past zich op een intelligente manier aan voor rijkere zwarttonen. Bereid je voor op haarscherpe details met ongeëvenaarde contrasten.

 

Adaptive Picture

 

Adaptive Picture stelt zich actief in op de kijkomgeving aan en past de helderheid daarop aan. Geniet van perfecte beelden, ongeacht de tijd van de dag of de content waarnaar je kijkt.

Tap View

Voor een synchrone weergave van films of muziek van je smartphone naar je TV hoef je alleen maar één keer te tikken. Wanneer je op je smartphone TV aantikt, zorgt de TV automatisch voor synchrone weergave. Je kunt dus snel en gemakkelijk overschakelen naar de TV en daarop je favoriete content verder kijken.

 

Multi View

Multi View splitst je TV-scherm in tweeën en zet de content waarnaar je kijkt aan een kant en geeft een synchrone weergave van het scherm van je mobiele telefoon aan de andere kant. Zo hoef je niet van je TV op te kijken om naar je telefoon te kijken.

 

IP56 afstandsbediening

Sluit je externe apparaten aan op The Terrace en bedien je TV-ervaring in de buitenlucht met OneRemote. Je OneRemote is meer dan een krachtige, handige afstandsbediening. Hij is ook voorzien van een IP56 weersclassificatie voor bescherming onder alle weersomstandigheden, zoals regen, vocht, stof en warmte.

Gerelateerd product
100117
230239
1 Item
8806094931297
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking