Help! De volumeknop werkt niet op uw Loewe tv! Wij kunnen u helpen!

Horizon box i.c.m. Loewe. De bezitters van deze Horizon afstandsbediening kunnen een code invoeren om hun Loewe tv aan en uit te zetten en het volume te bedienen. Maar velen lopen tegen het probleem aan dat de volume functie niet werkt.

Wij kunnen u hiermee helpen! Vele tevreden klanten vanuit heel Nederland gingen u al voor!

U kunt met uw Horizon afstandsbediening naar onze winkel komen of deze opsturen, u krijgt van ons uw Horizon afstandsbediening voor Loewe werkend retour.

Telefonisch kunnen wij u niet uitleggen hoe de afstandsbediening geprogrammeerd moet worden, dit is een te complexe handeling die niet uitgelegd kan worden!

De kosten om de afstandsbediening te programmeren zijn 25 euro incl. verzendkosten.

U stuurt ons de Horizon afstandsbediening toe, wij sturen u per email een factuur, na betaling wordt de Horizon afstandsbediening terug gestuurd.

Komt u naar de winkel, dan zijn de kosten 20 euro. U kunt wachten tot de afstandsbediening geprogrammeerd is.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stuur een mail naar info@antobeeldengeluid.nl of bel naar 0182-343410 en vraag naar Jaap.

Loewe logo

Meer dan 90 jaar geleden is de televisie zoals we die vandaag kennen door Loewe uitgevonden. Loewe  heeft zijn belofte “Made in Germany” altijd waargemaakt. De afdelingen ontwikkeling, productie en service bevinden nog steeds in Kronach, Duitsland. Loewe-systemen zijn gemaakt om lang mee te gaan en leggen de nadruk op een zo laag mogelijk energieverbruik. Modulaire technologie, premium-materialen, precisie, vakmanschap, regelmatige software-updates en niet in de laatste plaats een tijdloos design geven de gebruiker het fantastische gevoel dat hij een duurzaam product bezit. Cruciaal voor het succes van Loewe is de combinatie van high-tech, design, kwaliteit en bedieningsgemak. De producten worden gekarakteriseerd door fraaie, precieze en elegante vormen. De kwaliteit van de afwerking blijft behouden over de hele levensduur. Loewe heeft hiermee al meer dan 200 internationale design-awards gewonnen. Loewe: Smart Home Entertainment designed for life!

Loewe televisies

Een toestel van Loewe moet enthousiasmeren en inspireren. De beste beeldkwaliteit en beste sound gaan hand in hand. Of u nu kiest voor OLED, Ultra HD of Full HD; Hoogwaardige materialen, nauwkeurige verwerking, regelmatige software updates en het tijdloze design staan garant voor jarenlang kijkplezier.

Loewe speakers

Gun uw tv-toestel van Loewe de sound die perfect bij het beeld past. Loewe luidsprekers maken indruk, omdat Loewe ingenieurs ze op dezelfde manier ontwikkelen als een waardevol instrument: strak, functioneel en minimalistisch. Bovendien maken ze daarbij alleen gebruik van hoogwaardige materialen.

Loewe accessoires

Loewe voorziet in een breed gamma aan accessoires. Plaats uw tv op een mooi meubel of til uw tv op elegante wijze naar grotere hoogte met een standaard. Het is zelfs mogelijk om uw tv een ander kleurtje te geven. Ook 3D brillen en speakerbeugels ontbreken niet.


LOEWE SERIES

LOEWE BILD 7

Televisie in een nieuwe dimensie. De Loewe bild 7 OLED-TV met geïntegreerde soundbar past met zijn slanke elegantie in elke moderne omgeving. Televisie was gisteren. Overdonderend beeld is vandaag. Met briljantere kleuren dan in het echte leven. Met scherpere contrasten dan ooit. Op een ultradun beeldscherm. OLED-technologie: een meesterwerk.

LOEWE BILD 5

De Loewe Bild 5 is een perfecte high-end televisie die technische innovatie combineert met een strak design. Bild 5 is de nieuwe maatstaf in technologie.

LOEWE BILD 3

De Loewe Bild 3 LED tv-serie biedt een hoge 4K Ultra HD resoltie, premium design, voor van de nieuwste technologie met een indrukwekkend gebalanceerd geluid.


Loewe Bild 1

De Loewe Bild 1 is een televisie toestel met tijdloze klasse waar beleving, comfort én betaalbare kwaliteit centraal staan. Voor een krachtige sound en haarscherpe beelde in ultra HD.

Loewe Klang 5

Ervaar met de Loewe Klang 5 met 5 luidsprekers en 270 W vermogen een ruimte-vullende, bijna magische geluidservaring. De speakers geven je een optimaal helder en echt geluid. De speakers zorgen voor een onvervalst, krachtig geluid in de hele kamer. Muziek is magie. En dus moet het zo klinken.

Loewe Klang 1

De Loewe klang 1 speaker is de perfecte aanvulling op je Loewe televisie in combinatie met een Loewe Subwoofer. Het biedt je een perfecte audio-ervaring voor alle soorten geluid. De tonen zijn helderder en sprankelender. Zelfs spraak is helderder omdat de output mooi in balans is. Of het nu hard is, of heel zacht. In een hoek op de grond of op een kastje. Het geluid past gewoon bij je levensstijl. Door de chique zwarte afwerking passen ze op elegante wijze in je interieur.


Loewe folder

Klik op deze folder voor meer informatie over LOEWE


Anto beeld en geluid, stolwijk, Krimpenerwaard, Philips, Loewe, Sonos, Sony, Samsung, Heos, Denon, Fibaro, Easyfiks, Easy4ip, Heoswinkel.nl, LG, Sonoro, Forza refurbished, Canal digitaal, Humax, Rebox, service, Stolwijk, Jaap de Vries, Pinell, Oled, Qled,