• Nieuw
Fritz Netwerk thuiswerkbox 2

Fritz Netwerk thuiswerkbox 2

€ 350,00
Incl. BTW

Moet je nog langer thuiswerken of ervaar je heel veel problemen met je wifi en internet thuis dan is dit door ons samen gesteld pakket echt iets voor jou.

Dit pakket is voorzien van een multi-user functie zodat je allemaal tegelijkertijd kan werken zonder problemen.

Dus wel je helemaal klaar zijn voor nu en voor de toekomst dan is dit pakket perfect

Dit pakket bevat het volgende.

1x een Fritzbox mesh router 

2x Fritz mesh repeater

Dit pakket wordt plug en play geleverd zodat je alleen maar een UTP (Netwerkkabel) hoeft aan te sluiten op je bestaande router en uiteraard alles aansluiten op het stroom.

Vervolgens maakt je met alle draadloze producten verbinding met het nieuwe netwerk en klaar ben je.

Mesh Wi-Fi met FRITZ!

Met FRITZ! is je Wi-Fi-netwerk met een druk op de knop net zo groot als jij zelf wilt. Combineer je FRITZ!Box met de intelligente FRITZ!Repeaters en de combinatie van FRITZ!Powerline met Wi-Fi. Zo pas je het thuisnetwerk aan je specifieke behoeften aan en geniet ten volle van mesh-comfort met FRITZ!

 

De intelligente Wi-Fi

Met de nieuwe multi-user MIMO stuurt de FRITZ!Box gegevens tegelijk naar de apparaten in het thuisnetwerk – flexibel, aangepast aan je behoeften. Bij de tot nu toe beschikbare single-user MIMO kunnen gegevens enkel achtereenvolgens worden verstuurd. Met de nieuwe technologie benut je beter de volle capaciteit van je Wi-Fi en kun je genieten van een snellere gegevensoverdracht.

 

Band steering – intelligente bandkeuze

Veel Wi-Fi-apparaten zoals smartphones gebruiken reeds afwisselend twee verschillende Wi-Fi-banden. Met band steering wissel je automatisch tussen de Wi-Fi-banden van 2,4 en 5 GHz, afhankelijk van welke van de twee minder belast is. Zo verkrijg je aanzienlijk betere transmissiesnelheden.

 

Reikt nog verder: Wi-Fi-repeater-modus

Als Wi-Fi-repeater vergroot de FRITZ!Box uiterst eenvoudig het Wi-Fi-bereik. Integratie in bestaande netwerken is mogelijk per LAN of Wi-Fi. De FRITZ!Box functioneert dan als razendsnel access point of als Wi-Fi-hotspot.

WiFi standaard:
2,4 en 5 GHz
Mesh WiFi ondersteuning:
Ja
Beveiliging:
Ja
Aantal WAN-poorten
1
Aantal LAN-poorten
4
Gastnetwerk mogelijk:
Ja
Thuiswerkbox 2
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.