Powered by Smartsupp
Gigaset E560A BIG BUTTON Dect telefoon

Gigaset E560A BIG BUTTON Dect telefoon

Gigaset
Op voorraad
€ 99,99
Inclusief belasting

Antwoordapparaat met maximaal 25 minuten opnametijd- "Extra luid" toets
- 4 SOS-nummers
- Extra grote nummerweergave
- Knipperende LED-verlichting
- 4 sneltoetsen voor meest voorkomende telefoonnummers
- Handsfree modus... 

De Gigaset E560A big button-telefoon. Groot in verwachting, eenvoudig in gebruik. De verwachting is vrij simpel: je verwacht gewoon altijd het beste. Daarom ontwierpen wij de big button-telefoons waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijke bediening, een geavanceerd design en de behoefte aan veiligheid. Onze seniorentelefoon biedt dit allemaal - zonder ingewikkeld of overbodig te zijn. De E560A biedt een antwoordapparaat met maximaal 25 minuten opnametijd.

Horen en gehoord worden. Of u nu iets te vieren heeft in de familie of televisie kijkt, in sommige situaties zou het fijn zijn als u uw draadloze telefoon wat harder kon zetten. Met onze nieuwe telefoon met grote toetsen is dat geen probleem. Het volume van de Gigaset E560A is in te stellen op vijf niveaus. Bovendien kunt u het volume snel en gemakkelijk verdubbelen door op de toets 'extra luid' op de zijkant van de handset te drukken. Deze ongecompliceerde manier om het volume te regelen, is altijd handig wanneer u snel dient te reageren op veranderingen in het omgevingsgeluid of als er twee mensen met verschillende gehoorproblemen in één huis wonen.

U mist niets meer, is dat niet prettig? U wilt belangrijke dingen in één oogopslag kunnen herkennen. Daarom zijn onze telefoontoestellen met grote toetsen voorzien van een mooi vormgegeven TFT-panoramadisplay met een groot lettertype en heldere graphics. De verlichting staat garant voor een zeer goede leesbaarheid, ook in situaties met weinig licht. Het ruime toetsenblok biedt meer dan genoeg ruimte voor de extra grote toetsen. Die zijn verlicht, antislip en gemakkelijk in te drukken.

Kies voor veiligheid met de Gigaset E560A. U kunt telefoonnummers die belangrijk voor u zijn, opslaan onder de vier sneltoetsen en die nummers vervolgens bellen met één druk op de toets. Sneltoets A werkt bovendien als speciale toets voor noodoproepen en kan worden ingesteld voor een SOS-functie. U kunt tot vier SOS-nummers tegelijk aan deze toets toewijzen, bijvoorbeeld de telefoonnummers van familieleden of buren.

De noodoproepfunctie werkt als volgt:

  1. Wanneer u de SOS-functie activeert (met sneltoets A), worden achtereenvolgens alle vier de opgeslagen telefoonnummers gebeld. Ze worden tot drie keer achter elkaar gebeld - totdat er iemand opneemt.

  2. Wanneer de gebelde persoon opneemt, krijgt hij of zij een noodbericht te horen. Dat is een vooraf ingesteld bericht of een bericht dat u zelf heeft opgenomen.

  3. De gebelde persoon kan vervolgens persoonlijk met u praten als hij of zij op toets 5 drukt.

Deze telefoon met grote toetsen spreekt voor zich. Onze seniorentelefoons zijn eenvoudig en intuïtief in het gebruik en werken met de nieuwste technologie. Bij het ontwerpen van het menu was ons doel om het aantal stappen zo laag mogelijk te houden. Daarom hebben we de praktische navigatietoets ontwikkeld. Die geeft u snel toegang tot alle belangrijke menu-items.

De premium telefoon met grote toetsen en antwoordapparaat. Bent u vaak van huis en wilt u geen oproepen missen? Dan is de Gigaset E560A met grote toetsen en antwoordapparaat perfect voor u. U kunt het antwoordapparaat gemakkelijk bedienen met de grote toetsen op het basisstation. Dat basisstation heeft een handsfree-mode met uitstekende akoestiek en is tegelijkertijd een aparte telefoon met sneltoetsen en noodoproepfunctie. Ook fijn: elk bericht op het antwoordapparaat kan tot 170 seconden duren. Bovendien kan er in totaal 25 minuten aan berichten worden opgenomen.

De toets heeft veel voordelen: veel gemak en fantastisch overzicht. Heldere lichtsignalen: een wit knipperend lampje boven op de draadloze telefoon geeft aan dat u wordt gebeld. Dit extra visuele LED-signaal is een handige functie naast de ringtone of als u het geluid van de telefoon zachter heeft gezet. U kunt het lampje ook gebruiken als zaklamp. Babyfoon-modus: dankzij deze functie kunt u gemakkelijk ruimten in de gaten houden. Als het geluid in een ruimte een bepaalde drempelwaarde bereikt, kan een oproep worden gestart naar de andere handsets of een extern nummer. In de babyfoon-modus worden inkomende telefoonoproepen alleen visueel op het display weergegeven. Er klinkt dus geen ringtone. Instelbaar volume: met de toetsen op de zijkant van de handset kunt u het volume instellen op een van de vijf niveaus en de audio in slechts enkele seconden verdubbelen naar het 'extra luide' niveau.

Goed verstaanbaar, ook zonder hoortoestel. Als u een hoortoestel draagt, kunnen ongewenste achtergrondgeluiden uw gesprekken behoorlijk vermoeiend maken. Daarom zijn de modellen met grote toetsen uit de E560-serie van Gigaset compatibel met hoortoestellen (HAC), in overeenstemming met de Europese norm ITU-T P.370. Hierdoor maken onze draadloze telefoons het voor gebruikers met inductief gekoppelde hoortoestellen mogelijk om telefoongesprekken te voeren zonder storende geluiden.

Overal eenvoudig goed bereikbaar. De telefoon rustig opnemen, waar u ook bent. Dat kan met de Gigaset E560A Daarmee kunnen namelijk extra handsets aan het systeem worden toegevoegd, die u kunt neerzetten waar u maar wilt. Of het nu in de slaapkamer, de keuken of de gang is, u heeft altijd een handset in de buurt. Hier ziet u welke telefoons er nog meer compatibel zijn met de E560A Duo.

E 560 ABIGBUTTON
1 Item
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.