Streaming

 

Er zijn veel draadloze hifi-systemen die toegang bieden tot alle muziek ter wereld, bijv. via streaming-services als Spotify. Het gaat bijvoorbeeld om draadloze spelers voor kleine ruimtes, of die kunnen worden aangesloten op een stereo-installatie. De grote vraag is: hoe eenvoudig en flexibel wil je het hebben? En hoe goed moet de geluidskwaliteit zijn?

Bij Anto beeld en geluid hebben we een aantal oplossingen waaronder HEOS, Sonos en Philips. Hiermee krijg je goed geluid, geïntegreerde streaming-services en een mooie remote-app voor je smartphone of tablet. En toch zijn ze alle drie anders. Kom maar langs en ervaar het zelf – dan weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

 

HEOS 

Heos by Denon
Heos by Denon

HEOS is ontworpen door Denon, een van de oudste en meest gelauwerde hifi-fabrikanten ter wereld. De app heeft de mooist denkbare grafische gebruikersomgeving en de geluidskwaliteit is indrukwekkend, of je nu kiest voor een alles-in-één-luidspreker of een meer ambitieuze hifi-oplossing voor bijv. de woonkamer. HEOS kan bovendien geïntegreerd worden met een aantal modernere versterkers of receivers van Denon, voor draadloze functionaliteit met de geluidskwaliteit van een echte hifi-installatie.

 

 

Kom langs in de winkel voor een HEOS demonstratie.

 

 

Sonos 

Sonos Play 1
Sonos Play 1

Sonos is het originele streaming-systeem voor het hele gezin en alle kamers in huis. Het is zeer gebruiksvriendelijk en vrijwel alle streaming-services zijn geïntegreerd. Sonos heeft het grootste assortiment spelers, incl. een soundbar voor de TV en een draadloze subwoofer. Sonos is het meest verkochte en meest gebruikte streaming-systeem dat er is – een eenvoudige en extreem flexibele oplossing.

 

 

 Kom langs in de winkel voor een SONOS demonstratie.

 

 

Philips – Izzy 

 

Philips Izzy
Philips Izzy

Met de Izzy speakers heb je alle mogelijkheden om je muziek af te spelen. Druk op de ‘group’ knop om de muziek van de hoofdspeaker tegelijkertijd op al je Izzy speakers in huis af te spelen. Maar, je kunt ook iedere speaker afzonderlijk bedienen. Bovendien kun je via alle bestaande muziek-apps (zonder uitzonderingen) muziek afspelen op de speakers. Maak via Bluetooth verbinding met een van de speakers en de group-knop doet de rest. Je hebt geen wifi nodig. Je kunt zelfs je cd’s of je favoriete radiostation door heel je huis laten spelen.

 

Kom langs in de winkel voor een Philips Izzy demonstratie.


Anto beeld en geluid, stolwijk, Krimpenerwaard, Philips, Loewe, Sonos, Sony, Samsung, Heos, Denon, Fibaro, Easyfiks, Easy4ip, Heoswinkel.nl, LG, Sonoro, Forza refurbished, Canal digitaal, Humax, Rebox, service, Stolwijk, Jaap de Vries, Pinell, Oled, Qled,