Powered by Smartsupp
Harman Kardon Citation Oasis grijs wekker radio
Harman Kardon Citation Oasis grijs wekker radio
Harman Kardon Citation Oasis grijs wekker radio
Harman Kardon Citation Oasis grijs wekker radio

Harman Kardon Citation Oasis grijs wekker radio

Adviesprijs: € 249,00
€ 199,00
Incl. BTW

Prachtig geluid dat u aanspreekt
Prachtig en met een subtiel design, de Harman Kardon Citation Oasis brengt rijk Harman Kardon-geluid naar iedere kamer. Instelbare alarmen en nachtelijke wifi-schakelaar zijn perfect voor de slaapkamer, terwijl het draadloos opladen van uw telefoon en de DAB/DAB+-radio de luidspreker ook ideaal maken voor gebruik in de keuken. Koppel met andere Citation-luidsprekers om een complete home audio-ervaring te creëren en heb toegang tot meer dan 300 muziekstreamingdiensten via Chromecast built-in™ en AirPlay. Bovendien kunt u handsfree hulp krijgen door tegen Google te praten. Het is de perfecte aanwinst voor het moderne huis.

* This product is unavailable for order online!

This product is not available for sale in our online store but you can contact us to get more information about this product.

Voorraad van onze winkels:


Media

Superieur geluid en geavanceerdheid
De Harman Kardon Citation Oasis, het eerste echt premium product in zijn soort, is ultiem in state-of-the-art audio van Harman Kardon, al meer dan 65 jaar de belangrijkste leverancier van high fidelity audioproducten ter wereld.

Onderscheidend design
Harman Kardon Citation Oasis combineert home audio-innovatie met geraffineerd design. De premium gemêleerde wol, gemaakt door Kvadrat, is vuilafstotend en brandvertragend.

Gemakkelijk draadloos opladen in iedere kamer
Plaats uw Qi-enabled telefoon op de ingebouwde draadloze oplaadpad voor opladen zonder gedoe en kabels. De Harman Kardon Citation Oasis is ook voorzien van een USB-poort om uw andere apparaten op te laden.

Bluetooth
Ja
DAB+
Ja
FM
Ja
Radio
Ja
Aux in
Ja
Display kleur
Wit
Tweevoudig alarm
Ja
Dimbaar display
Ja
USB lader
Ja
Harman Kardon Citation Oasis wekker
6925281968150
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking