Powered by Smartsupp
Sony HT-X8500 Soundbar
Sony HT-X8500 Soundbar
Sony HT-X8500 Soundbar
Sony HT-X8500 Soundbar
Sony HT-X8500 Soundbar
Sony HT-X8500 Soundbar
Sony HT-X8500 Soundbar
Sony HT-X8500 Soundbar

Sony HT-X8500 Soundbar

Adviesprijs: € 400,00
€ 349,00
Incl. BTW
  • Slank en elegant.

  • Driedimensionaal Surround Sound.

  • Met geïntegreerde subwoofers.


Voorraad van onze winkels:


Bioscoopsfeer, krachtige geïntegreerde bas
Beleef driedimensionaal Surround Sound van bioscoopkwaliteit met deze 2.1-kanaals Dolby Atmos® en DTS:X™ Soundbar, met geïntegreerde subwoofers voor een diep basgeluid. De dunne, elegante vormgeving past perfect bij uw tv.

Het geluid komt van alle kanten dankzij de gesimuleerde 7.1.2-kanaals Surround Sound
Dankzij de Vertical Surround Engine, onze nieuwste surround-technologie, kunt u genieten van Dolby Atmos® en DTS:X® vanuit een enkele slanke unit. Het maakt niet uit in welke kamer u zich bevindt, de geavanceerde DSP-technologie zorgt ervoor dat slechts twee frontspeakers een volledig bioscoopgeluid creëren, waarbij het geluid van overal om u heen en zelfs van boven lijkt te komen.

Ervaar geluid van boven
Dankzij de virtuele surround-technologie kan de Soundbar geluid positioneren in een verticale ruimte, zodat u 3D geluid kunt ervaren zonder speakers op het plafond of omhooggerichte speakers te hoeven plaatsen. Net als Dolby Atmos en DTS:X biedt Vertical Surround Engine ook in andere indelingen een realistischer, multidimensionaal geluid.

Surround is eenvoudig
Met gebruik van alleen front speakers reproduceert Sony's unieke digitale technologie voor geluidsveldverwerking virtueel surround sound en komt er vanuit beide kanten geluid op u af. Het is niet nodig achterspeakers te plaatsen, dus u kunt genieten van rijke surround sound van bioscoopkwaliteit zonder al teveel apparatuur in uw woonruimte.

Ervaar diepe lage tonen
De HT-X8500 heeft een krachtige ingebouwde dubbele subwoofer in het midden, zodat u van een diep basgeluid kunt genieten zonder dat uw woonkamer vol met allerlei apparatuur komt te staan.

Slank en elegant
De HT-X8500 is slank, compact, subtiel, past goed bij uw BRAVIA-TV en heeft een formaat van slechts 890 x 64 x 96 mm. Onderscheidende ontwerpelementen zijn onder andere het metalen speakerrooster en de subwooferkanalen aan beide kanten.

breedte
890
Kleur
Zwart
Diepte
96.00
224755
4548736089389
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking