Powered by Smartsupp
Pinell SUPERSOUND 701 Radio en wereldontvanger
Pinell SUPERSOUND 701 Radio en wereldontvanger
Pinell SUPERSOUND 701 Radio en wereldontvanger
Pinell SUPERSOUND 701 Radio en wereldontvanger

Pinell SUPERSOUND 701 Radio en wereldontvanger

Op voorraad
Adviesprijs: € 549,00
€ 499,00
Incl. BTW
  • Stereo DAB+ en internetradio

  • CD-speler

  • Streaming audio via Bluetooth en Wifi

 


Voorraad van onze winkels:

De Pinell Supersound 701 is een krachtige digitale alleskunner. U haalt met de 701 een complete muziekinstallatie in huis. Geniet niet alleen van internetradio en DAB+/FM, maar luister ook naar uw favoriete muziek via Spotify Connect of Bluetooth.  Daarnaast beschikt de Supersound 701 over een CD-speler zodat u ook CD’s kunt afspelen. Met deze complete radio bepaalt u helemaal zelf op welke manier u  muziek wilt beluisteren. Ondanks alle mogelijkheden is de bediening van de Supersound 701 eenvoudig via de bijgeleverde afstandsbediening. Wilt u de radio liever via een smartphone of tablet bedienen?  Download dan de gratis app voor Android of iOS. 

Internetradio

Met internetradio haalt u de hele wereld in huis. Met de Pinell Supersound 701 kunt u uit meer dan 30.000 radiozenders kiezen zonder computer! U kunt eenvoudig zoeken op land en muziekgenre. De Supersound beschikt over WiFi waardoor u overal in huis en buitenshuis kunt luisteren naar uw favoriete radiozenders. Of die nu vanuit Zuid Amerika, Afrika of Nederland uitzenden. De Supersound 701 biedt u de mogelijkheid om u als (gratis) lid aan te melden bij het Frontier Internet Radio Portal. Als lid profiteert u van diverse extra functies en diensten die door de Portal worden aangeboden. Voor meer informatie zie hier. Maakt u gebruik van een beveiligd draadloos netwerk dan dient u eenmalig de netwerk-beveiligingssleutel in te voeren. Nadat u dat hebt gedaan maakt de Supersound automatisch verbinding met het netwerk.

Spotify

Spotify is één van de populairste diensten voor het streamen van muziek. Spotify biedt u toegang tot een muziekcollectie van miljoenen nummers. U kunt afspeellijsten aanmaken met muziek die u graag beluistert en uw favoriete albums, artiesten etc., opslaan in uw eigen ‘muziekcollectie’. Zo kunt u altijd en overal luisteren naar de muziek die u op dat moment wilt horen. Doet u dat via uw smartphone of tablet dan is de geluidskwaliteit natuurlijk niet optimaal. Via een speciale app voor uw smartphone of tablet kunt u de muziek in uitstekende kwaliteit afspelen op de Pinell Supersound 701. Uw smartphone of tablet gebruikt u dan als afstandsbediening om muziek te selecteren. De Supersound streamt de geselecteerde muziek direct vanaf de servers van Spotify. Dit streamen rechtstreeks vanaf de servers van Spotify heeft voordelen t.o.v. het streamen van muziek via Bluetooth; u hoeft geen rekening te houden met het beperkte bereik van Bluetooth en u kunt tijdens het streamen gewoon bellen met uw smartphone. Ook wordt de accu van uw telefoon of tablet niet belast. En omdat de Supersound 701 ook de beschikking heeft over een audio-uitgang kunt u via uw stereo-installatie of surround sound systeem maximaal profiteren van de hoogwaardige geluidskwaliteit die Spotify biedt. 

Bluetooth

Uw smartphone, tablet of andere Bluetooth-apparaten verbinden met de Pinell Supersound 701 is bijzonder eenvoudig. Zo streamt u moeiteloos uw muziekcollectie naar de Supersound 701 en luistert u in voortreffelijke kwaliteit naar uw favoriete muziek.

Mediaplayer

Via de ingebouwde mediaplayer kunt u vanuit elke computer, tablet of NAS binnen het netwerk muziek streamen naar de Supersound 701. U kunt een playlist in willekeurige volgorde afspelen, nummers herhalen en vooruit/terugspoelen.

UNDOK App voor smartphone/tablet

Uw Pinell Supersound 701 bedienen met uw smartphone/tablet? Dat kan via de UNDOK App die gratis beschikbaar is voor iOS en Android.
In tegenstelling tot de normale afstandsbediening hoeft u uw telefoon/tablet niet op de radio te richten. U kunt op deze manier uw radio overal in huis bedienen. Kies eenvoudig een andere bron, radiozender of volgende nummer om naar te luisteren en regel het volume op het door u gewenste niveau. Via de UNDOK App kunt u ook gemakkelijk groepen maken of bewerken voor de multiroom functionaliteit.

Kleur
Zwart
Bluetooth
Ja
WiFi
Ja
DAB+
Ja
Apple Airplay
Nee
Spotify connect
Ja
Usb
Nee
Platenspeler
Nee
FM
Ja
Breed
40.5 cm
Hoog
12.4 cm
Diep
23.25 cm
Vermogen totaal
35W
CD speler
Ja
Internetradio
Ja
Hoofdtelefoon aansluiting
Ja
DVD speler
Nee
SUPERSOUND 701
4 Items
7090011022071
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking