Powered by Smartsupp
TN-180BT-A3/CH - Bluetooth-platenspeler met Audio-Technica-cartridge, Cherry
TN-180BT-A3/CH - Bluetooth-platenspeler met Audio-Technica-cartridge, Cherry

TN-180BT-A3/CH - Bluetooth-platenspeler met Audio-Technica-cartridge, Cherry

TEAC
€ 229,00
Incl. BTW

Draaitafel met riemaandrijving

Ingebouwde Bluetooth-zender voor BT-luidsprekers of hoofdtelefoon

MM-type cartridge AT3600L door Audio-Technica vooraf geïnstalleerd

Ingebouwde phono-equalizer-versterker

Phono- en lijnuitgangen

MDF-kast met hoge dichtheid voor verbeterde resonantiereductie

3 snelheden (33/45/78 RPM)

Strak design in zwart, wit of kersenhouten afwerking

Auto-retour en handmatige armlift


Voorraad van onze winkels:


De TN-180BT-A3 biedt je een totaal nieuwe manier om naar vinylplaten te luisteren met zijn Bluetooth-mogelijkheid. Er zijn geen hifi-componenten of ingewikkelde bedrading nodig. Alleen Bluetooth-luidsprekers of -hoofdtelefoons zijn vereist om te genieten van de wereld van vinylplaten.

Ontworpen voor muziekliefhebbers, zorgt de riem-aangedreven motor voor een helderder geluid dan direct-drive dj-spelers, terwijl selecteerbare uitgangen (Phono, line of Bluetooth) je in staat stellen om elk type versterker, actieve luidsprekers of Bluetooth-apparaten aan te sluiten.

In tegenstelling tot veel goedkope draaitafels, maakt de TN-180BT gebruik van een MDF houten kast met hoge dichtheid om trillingen te dempen en een helderder en rijker geluid te bieden.

Voor muziekliefhebbers die al tientallen jaren platen verzamelen of net beginnen, levert Thea’s TN-180BT-A3 het ware geluid van vinyl.

Ingebouwde Bluetooth-zender

De TN-180BT-A3 kan draadloos geluid leveren via een ingebouwde Bluetooth-zender naast de conventionele RCA-uitgang in analoog lijn- of phono-formaat. De koppelingsknop bevindt zich aan de toonarmbasis, die oplicht na succesvolle verbinding met BT-luidsprekers/hoofdtelefoon.

Draaitafel met 3 snelheden en automatische terugkeer

De TN-180BT-A3 speelt LP, EP en 78rpm* platen af. De toonarm keert automatisch terug naar de oorspronkelijke positie nadat het afspelen is voltooid. Een VM-type (equivalent aan MM-type) cartridge AT3600L van Audio-Technica is al geïnstalleerd op de rechte toonarm zodat u kunt beginnen met het afspelen van platen zodra u de doos opent.

*De groef van de SP (78rpm) platen is 3 tot 4 keer breder dan de typische 33 1/3rpm plaat, wat de naald kan beschadigen en ruis kan veroorzaken wanneer u een plaat afspeelt met de vooraf geïnstalleerde naald. Gelieve het beperkt te gebruiken.

MDF-kastconstructie met hoge dichtheid

In tegenstelling tot andere draaitafels met kunststof chassis, heeft deze een enkele houten plaat met MDF met hoge dichtheid om trillingen en resonantie te minimaliseren.

Ingebouwde MM-type phono EQ-versterker

Geniet van vinylweergave met elke versterker, ongeacht het type ingang. De TN-180BT-A3 ondersteunt zowel phono als line.

Authentieke draaitafel met riemaandrijving

Het draaiplateau wordt aangedreven door een gelijkstroommotor met hoog koppel, terwijl een precisie roestvrijstalen spindel en duurzame messing spindelhouder een nauwkeurige rotatiesnelheid behouden.

TN-180BT-A3 CHERRY
4907034223497
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking