Powered by Smartsupp
Sennheiser HD 559 Hoofdtelefoon met snoer
Sennheiser HD 559 Hoofdtelefoon met snoer

Sennheiser HD 559 Hoofdtelefoon met snoer

Adviesprijs: € 98,95
€ 89,00
Incl. BTW
  • Hoge kwaliteit en waarde.

  • Gepatenteerde transducertechnologie.

  • Comfortabel.


Voorraad van onze winkels:


De Sennheiser HD 5-serie - De beste in zijn klasse. Geremasterd.
Als opvolger van onze populaire HD 500-serie biedt de Sennheiser HD 5-modellenreeks hoge kwaliteit en waarde in elk aspect. Aangedreven door de gepatenteerde transducertechnologie van Sennheiser, inclusief het 'Ergonomic Acoustic Refinement' (E.A.R.) ontwerp, dat het audiosignaal rechtstreeks naar je oren kanaliseert. Met een eigentijds ontwerp dat zowel aantrekkelijk als ergonomisch is. Een echte traktatie voor iedereen die met een gevoel van ontdekking naar hun muziek luistert.

Sennheiser HD 559
Aangedreven door Sennheiser gepatenteerde transducertechnologie, is deze comfortabele en aantrekkelijk ontworpen hoofdtelefoon de sleutel om het ware potentieel van uw home entertainment-systeem te ontgrendelen.

Voel de auditieve kracht van uw stereo-installatie thuis
Het is tijd om te luisteren naar alles wat uw home entertainment-systeem te bieden heeft. Sluit de HD 559 aan met zijn open over-ear-ontwerp aan de achterkant en hoogwaardige Sennheiser-transducersystemen. Het geeft je een uitstekende geluidservaring met een bevredigende diepe en voorgevormde bas. Nu kunt u al uw favoriete muziek herontdekken.

Luister comfortabel
De grote, zachte afneembare oorkussens van de HD 559 en de brede gewatteerde hoofdband zijn net zo comfortabel als ze eruitzien. Voor extra lange luistersessies met het geweldige geluid van de HD 559.

Met zijn aantrekkelijk eigentijds ontwerp en een afneembare kabel van 3 m met een stekker van 6,3 mm is de Sennheiser HD 559 perfect geschikt voor een lang en bevredigend leven samen met jou en je home entertainment-apparatuur.

Kleur
Zwart
223170
4044155207545
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking