Powered by Smartsupp
Denon HOME 550 ZWART Soundbar
Denon HOME 550 ZWART Soundbar

Denon HOME 550 ZWART Soundbar

Op voorraad
Adviesprijs: € 649,00
€ 485,00
Incl. BTW

Bluetooth: Ja

WiFi: Ja

Aantal HDMI aansluitingen: 2 stuks


Voorraad van onze winkels:

De Denon Home Sound Bar 550 is een compacte en geavanceerde soundbar. Hiermee haal je veel meer uit de TV, zonder dat je een grote installatie en bijbehorende luidsprekers nodig hebt. Het elegante ontwerp met geweven luidsprekerdoek is voorzien van een mooie bovenplaat van glas. Hier zit de touchbediening die oplicht als je hand in de buurt van de soundbar komt en waarmee je toegang hebt tot alle dagelijkse functies.

Films en series krijgen een indrukwekkend surroundeffect en een schitterend geluid, en hij is ook heel geschikt voor streamingmuziek. En als je nog meer en beter wilt, kun je zowel draadloze HEOS-achterluidsprekers als een draadloze HEOS-subwoofer aansluiten. *Deze functie zal worden toegevoegd met een software update in het voorjaar van 2021.

Via HDMI en de geïntegreerde processor kan de Denon Home Sound Bar 550 het Dolby Atmos- of DTS:X-signaal van de TV ontvangen. Hij gebruikt de reflecties van je muren en plafond om een surroundeffect te creëren met virtuele achter- en hoogtekanalen. Dit is natuurlijk niet hetzelfde als een echte multikanaals home-cinema, maar geeft een heel goed surroundeffect, zonder dat je een aparte installatie, luidsprekers en kabels nodig hebt.

Dankzij de HDMI-aansluiting is hij bijzonder eenvoudig te bedienen. De soundbar gaat samen met de TV aan en uit. Het volume regel je gewoon met de afstandsbediening van de TV zelf. Alles werkt zoals het hoort, en jij hoeft niets te doen, behalve dan genieten van een schitterend geluid.

Via je smartphone of tablet en de gebruiksvriendelijke HEOS-app kun je volop gebruikmaken van alles wat HEOS te bieden heeft, inclusief streamingservices (Spotify Connect, TIDAL enz.) en alle muziek aansturen met de Denon Home Sound Bar 550 of de andere draadloze HEOS-luidsprekers of -muziekstreamers in huis. Met de HEOS-app heb je een totaaloverzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies.

Je kunt de Denon Home Sound Bar 550 samen met de TV in een kast zetten of aan de muur hangen met het geïntegreerde sleutelgatsysteem. Hij wordt geleverd met voetjes en een montagesjabloon, waardoor je precies weet waar de gaten moeten komen en zodat je een perfect resultaat krijgt.

De Denon Home Sound Bar 550 is verkrijgbaar in het zwart.

breedte
650
Kleur
Zwart
Bluetooth
Ja
Surround formaat
Dolby
Multiroom
Ja
WiFi
Ja
Verbinding via app
Ja, HEOS
Hoogte soundbar
7.5 cm
Breedte soundbar
65 cm
Diepte soundbar
12 cm
Gewicht soundbar
3.3 kg
HDMI ARC
Ja
Subwoofer
Apart verkirjgbaar
Subwoofer draadloos
Ja, apart aanschaffen
Vermogen subwoofer
Nvt
Diepte
120.00
Verkoopprijs inclusief
649,00
EAN
4951035074220
HOME 550 ZWART
5 Items
4951035074220

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking