Powered by Smartsupp
Sony BDPS6700 Blu-ray speler
Sony BDPS6700 Blu-ray speler
Sony BDPS6700 Blu-ray speler
Sony BDPS6700 Blu-ray speler

Sony BDPS6700 Blu-ray speler

Adviesprijs: € 160,00
€ 155,00
Incl. BTW
  • Dolby TrueHD voor een studioheldere geluidskwaliteit.

  • 4K upscaling voor een stap dichter bij de levensechte ervaring.

  • TRILUMINOS voor levendige kleuren.


Voorraad van onze winkels:


ltiem draadloos streamen
Ervaar geavanceerde beeldverbetering en draadloze streaming met de BDP-S6700 Blu-ray-speler. Geniet van uw favoriete films opgeschaald naar bijna-4K-kwaliteit en maak draadloos verbinding met hoofdtelefoons, Soundbars, speakers en meer van Sony. Beter nog, met de functie voor meerdere ruimten kunt u uw cd's draadloos afspelen door uw hele huis.

Breng elk beeld dichter bij 4K-kwaliteit
Geniet van levensechte helderheid met 4K-opschalen
Betreed een nieuw Home Theatre-tijdperk. Onze chip voor 4K-opschalen is ontworpen om de beeldkwaliteit van zowel Blu-ray™ als online inhoud te verbeteren en elke scène dichter bij de rijke, natuurlijke details van 4K te brengen.

Ga volledig op in het beeld
Ga op in Full HD 3D
Geniet van uw 3D-Blu-ray™-films in Full HD-kwaliteit op elke 3D-compatibele tv. Uw 3D-Blu-ray Discs™ worden niet alleen realistischer en helderder weergegeven, maar deze Blu-ray Disc™-speler schaalt ook 2D-video op naar gesimuleerde 3D voor meer diepte.

Kleuren die tot leven komen
Breng uw kijkervaring tot leven met het brede palet aan levendige Triluminos™-kleuren, exclusief van Sony. Moeilijk te reproduceren, levendige rode, oceaanblauwe en smaragdgroene tinten, geoptimaliseerd voor Triluminos™-tv's, worden prachtig weergegeven, waardoor landschappen en zeegezichten er levendiger uitzien.

Persoonlijke draadloze luisterervaring
Stream het geluid van muziek en films van uw Blu-ray-speler naar alle draadloze Bluetooth®-apparaten. Met LDAC-technologie kunt u streamen zonder dat de kwaliteit minder wordt, met maximaal drie keer de bandbreedte van gewone Bluetooth®.

Al uw entertainment op één plek
Geniet van snelle en stabiele streaming via verschillende diensten. De BDP-S6700 biedt Full HD-streaming en een sterker signaal — zelfs op de rand van het bereik van uw draadloze netwerk.

Bekijk uw smartphone op het grote scherm
Met Miracast™ kunt u uw volledige smartphonescherm — inclusief uw favoriete apps, games, foto's, video's en muziek — delen op uw tv.

breedte
255
Kleur
Zwart
Diepte
192.00
219730
4548736013445
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking