Powered by Smartsupp
PANASONIC TX-65LXW834
PANASONIC TX-65LXW834

PANASONIC TX-65LXW834

€ 1.399,00
Incl. BTW
  • Meeslepend geluid.

  • Optimale helderheid en kleur.

  • Nauwkeurig beeld.


Voorraad van onze winkels:


De LX800 Series 4K Android TV™ is gemaakt voor prestaties en alles-in-een gemak. Het HDR Bright Panel Plus-scherm biedt kleuren en helderheid voor het breed aanbod aan beschikbare streamingkeuzes.

Sport en videogames vereisen uitzonderlijke prestaties en deze 4K LED TV is klaar voor de opdracht. Ontworpen voor het leveren van snelle actie op het scherm, rechtstreeks naar jouw huiskamer. Actie vastgelegd en geregeld op het grote scherm – in uitmuntende kleuren en met haarscherpe helderheid – gecombineerd met een indrukwekkend geluid brengt jouw in het midden van de actie.

4K LED TVs met HDR Bright Panel Plus-schermen zijn ideaal voor kamers waar mogelijk veel natuurlijk licht aanwezig is. Ze leveren levendige, heldere en kleurrijke beelden en een spectaculair contrast, zelfs op de helderste dagen – waardoor u een duidelijke kijk op de actie krijgt.

De HCX Processor – Deze processor is het brein van dit model. Alle technische knowhow over tv’s wordt samengevoegd in een beeldprocessor die een indrukwekkend niveau van contrast, helderheid en kleurnauwkeurigheid biedt.

Dolby Atmos® – Geweldig beeld is één ding, maar het is nog veel beter wanneer je geweldig geluid toevoegt. Onze geluidsverwerking, met meeslepende Dolby Atmos®-technologie, zorgt ervoor dat het voelt alsof je op de beste plek in het stadion zit.

Doordat deze TV alle HDR-formats (High Dynamic Range) ondersteunt biedt deze de best mogelijk prestaties – ongeacht de bron waar je naar kijkt. Helderheid en kleur worden scène voor scène aangepast; of de bron nu Dolby Vision, HLG, HDR10 of het nieuwe HDR10+ format is.

Dolby Vision® IQ Optimaliseert je tv op een intelligente manier voor perfect beeld in je kamer op elk moment. Of je woonkamer nu volledig donker of verlicht is, Dolby Vision IQ past zich dynamisch aan aan het veranderende licht in de kamer en biedt de best mogelijke kijkervaring.

Gamemodus – Wil je van tv kijken overschakelen naar gamen? Geen probleem, selecteer Game-modus met de afstandsbediening van de tv. Het vermindert invoervertraging – dus zie het scherm direct reageren op verzoek. Duik vanaf de bank in de game-wereld.

Gerelateerd product
100117
229931
5025232927333
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking