Over de iPhone SE

Deze smartphone van Apple is uitgebracht in 2016 en voorzien van een A9-chip met 64-bits architectuur en geïntegreerde M9-beweginscoprocessor.

De officiële modelnummers van deze iPhone SE zijn A1723 en A1662. De klant kreeg de keuze uit modellen met 16, 32, 64 & 128gb intern geheugen. De voorkant is zwart of wit en de behuizing is verkrijgbaar in zilver, spacegrijs, goud & roségoud.

Deze iPhone beschikt over touch-ID. Verder is de iPhone SE voorzien van een Lightning-connector. Voor het maken van foto's als je onderweg bent is er een 12 megapixel camera met gezichtsherkenning aan boord.

Deze iPhone heeft een 4 inch Retina-display met LED-achtergrondverlichting. Omdat het touchscreen is vastgelijmd op het LCD-scherm, moet de hele voorkant vervangen worden als er een barst in het scherm zit.

iPhone SE soort reparatie:

Frontglas gebroken

Onderzoekkosten

Kosten (inclusief BTW):

€                                99,00

€                                15,00Anto beeld en geluid, stolwijk, Krimpenerwaard, Philips, Loewe, Sonos, Sony, Samsung, Heos, Denon, Fibaro, Easyfiks, Easy4ip, Heoswinkel.nl, LG, Sonoro, Forza refurbished, Canal digitaal, Humax, Rebox, service, Stolwijk, Jaap de Vries, Pinell, Oled, Qled,