Over de iPhone 6S

Deze smartphone van Apple is uitgebracht in 2015 en voorzien van een A9-chip met 64-bits architectuur en geïntegreerde M9-beweginscoprocessor. De officiële modelnummers van deze iPhone 6S zijn A1633 en A1688.

De klant kreeg de keuze uit modellen met 16, 64 & 128gb intern geheugen. De voorkant is zwart of wit en de behuizing is verkrijgbaar in zilver, spacegrijs, goud & roségoud.

Deze iPhone beschikt over touch-ID. Verder is de iPhone 6S voorzien van een Lightning-connector. Voor het maken van foto's als je onderweg bent is er een 12 megapixel camera met gezichtsherkenning aan boord.

Deze iPhone heeft een 4.7 inch Retina HD-display met 3D Touch. Omdat het touchscreen is vastgelijmd op het LCD-scherm, moet de hele voorkant vervangen worden als er een barst in het scherm zit.

iPhone 6 soort reparatie:

Frontglas gebroken

Onderzoekkosten

 

Kosten (inclusief BTW):

 €                               119,00

 €                                 15,00

iPhone 6 plus soort reparatie:

Frontglas gebroken

 

Onderzoekkosten

 

Kosten (inclusief BTW):

 €                               139,00

  €                                 15,00Anto beeld en geluid, stolwijk, Krimpenerwaard, Philips, Loewe, Sonos, Sony, Samsung, Heos, Denon, Fibaro, Easyfiks, Easy4ip, Heoswinkel.nl, LG, Sonoro, Forza refurbished, Canal digitaal, Humax, Rebox, service, Stolwijk, Jaap de Vries, Pinell, Oled, Qled,