Over de iPhone 5S

Deze smartphone van Apple is uitgebracht in 2013 en voorzien van een A7-chip met 64-bits architectuur en geïntegreerde M7-bewegingscoprocessor. De officiële modelnummers van deze iPhone 5S zijn A1453 en A1457.

De klant kreeg de keuze uit modellen met 16, 32 & 64gb intern geheugen. De voorkant is wit of zwarten de behuizing is verkrijgbaar in zilver, spacegrijs & goud.

Deze iPhone beschikt niet over touch-ID. Verder is de iPhone 5S voorzien van een Lightning-connector. Voor het maken van foto's als je onderweg bent is er een 8 megapixel iSight-camera aan boord.

Deze iPhone heeft een 4 inch Retina-display. Omdat het touchscreen is vastgelijmd op het LCD-scherm, moet de hele voorkant vervangen worden als er een barst in het scherm zit.

Soort reparatie:

Frontglas gebroken

 

Onderzoekkosten

 

 

Kosten (inclusief BTW):

 €                                89,00

 €                                15,00Anto beeld en geluid, stolwijk, Krimpenerwaard, Philips, Loewe, Sonos, Sony, Samsung, Heos, Denon, Fibaro, Easyfiks, Easy4ip, Heoswinkel.nl, LG, Sonoro, Forza refurbished, Canal digitaal, Humax, Rebox, service, Stolwijk, Jaap de Vries, Pinell, Oled, Qled,